1 پيوست (پيوستها)
بازی مستقل ایرانی " آخرین امیـــد" The Last Hope
سلام:10:
نام بازی : آخرین امید
سبک بازی : Platformers - Adventure
انجین : 3D game studio FREE 8.30
سازنده(گان) : ملقب به AMIR REZAs :31:
توضیحات: سبک و اساس این بازی بر روی یه سری ایده جدید بنا شده.( البته اگر ایشالله بتونم ایده ها رو اجرایی کنم)
داستان: ماریو قارچ خور ، Limbo، سونیک و شخصیت های زیادی در بازیهای دوبعدی پلتفرمر یا ادونچر مراحل و سکوهایی رو برای رسیدن به هدفشون می گذروندند....
Robo که به تازگی وارد دنیای این شخصیت ها شده به خیال اینکه به راحتی ماریو و لیمبو میتونه سکوها مراحل رو رد کنه پا به این دنیای عجیب میگذاره .
اما مشکل اینجاست که به مرور زمان کار برای افرادی که بعد از ماریو یا امثالش ( که سالها قبل وارد دنیا شده بودند) سخت تر شده شما باید Robo رو همراهی کنید تا با تجربیاتی که از ماریو و دوستانش کسب کرده مراحل عجیب این دنیا رو بگذرونه . حالا که اون وارد این دنیای خطرناک شده برای رسیدن به آخرین امیدش ناامید نخواهد شد !!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه ویدیئو از کل گیم پلی فعلی که به 42 ثانیه نمیکشه میگذارم به امید اینکه کم کم بازی رو تکمیل کنم....
9.5mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شات در ضمیمه
قسمت اول (بالاترین سکو) رو فعلا توضیح نمیدم چون قراره بعدها توش اتفاقات جالب بیافته
قسمت دوم سکو پلیر با گرفتن Health جونش پر میشه
سمت راست ماریو و باب هستند که به قولی طلسم شدن و پلیر برای رد کردنشون دو راه داره :
یکی اینکه بیاسته تا اونا ازش رد بشن و در اینصورت جون پلیر هم کم نمیشه
و راه فرار دیگش هم اینه که از بالای سر ماریو یا باب بپره که البته قصد دارم این راه رو واسه پلیر ببندم تا بازی سخت تر شه ...
در صورت برخورد پلیر با ماریو یا باب یا سونیک(که بعدا اضافه میشه) پلیر به سمت چپ یا راست پرتاب میشه(همینطور که تو فیلم نشون دادم)
قسمت سومم که در حال تکمیله
خب این بالایی ها رو که همشو از تاپیک گیم امیگم کپی زدم :31:
همینطور که نمیدونید یا میدونید این بازی قراره تو مسابقه یک بازی یک نمای GameEmag شرکت کنه وقتی ام نمونده تا 13 فروردین و من تا اینجاشو بیشتر پیش نرفتم:19:
(دوستان بازم مجبور شدم گیم استدیو رو پاس بدارم بدلیل اینکه Udk از این بازیهای با ایده حالیش نیس)
منتظر امدادهای غیبی شما دوستان هستم(ایده ، نظر ، پیشنهاد ، انتقاد و غیره) ...... :11: