-
اول ارشد یا اول سربازی
با سلام. من فارغ التحصیل مقطع کارشناسی هستم و 9/27 درسم تموم شده.در حال حاضر شاغل هستم و درآمد بالای 650 تومن دارم. به نظر شما اول برای سربازی اقدام کنم بهتره یا اول برم سربازی بعد برم دنبال ارشد؟ به نظر خودم هر دو مورد معایب و مزایایی داره:
اگر اول برم خدمت می تونم با خیال راحت برای ارشد دولتی بخونم و از یه دانشگاه معتبر فوق بگیرم.هزینه سنگین ارشد آزاد رو نمیدم.معایب این مورد اینه که چون دو سال سنم بالاتر میره و از درس فاصله میگیرم ممکنه ادامه تحصیل برام سخت باشه.
اگر اول برم ارشد خدمت برام راحت تر میشه و بلافاصله بعد از خدمت می تونم برگردم سرکارم یا حتی میتونم امریه یا سرباز معلم بشم. معایبش اینه که باید ارشد رو آزاد بخونم و هزینش خیلی بالاست(اگرچه خودم دارم در میارم). من شنیدم قراره از اواخر سال 92 خدمت 24 ماه بشه.ممکنه اینجوری هم6 ماه به ضررم بشه.لطفا با دلیل جواب بدید
PS: فارغ التحصیل دانشگاه آزاد رودهن-معدل کارشناسی 17/13- شاغل
با سپاس :40:
-
به نظر من درستون رو بخونین!!!!
اولا که دوستان شب میخوابن،صبح بیدار میشن قانون جدید ارایه میکنن!!!! پس تا اون موقع(دو سال دیگه!) ممکنه قوانین وظیفه به هر شکلی عوض بشه!!!!
با کارشناسی ارشد،خدمت براتون مثل اب خوردن خواهد بود و با درجه ی بالا تر میرین تو!!!!
الان وضعیت یه جوریه که بهتره تا 18 ماه دیگه تو خدمت سربازی نباشین!!!!ممکنه (فقط ممکنه حتی 1 درصد هم 1 درصده!) جنگ در بگیره و اونوقت شما باید بری جلو!!!!(کم اهمیت و یه دلیله!)....
بعد از اینکه خدمتتون رو برگشتین،هم یه مدرک کله گنده دارین،هم سربازی رفیت....شغلتون هم که هست... شیفت میکنین به مرحله ی بعدی زندگی...!!!!
ولی معمولا بعد از شیفت کردن به مرحله ی بعدی زندگی(ازدواج و اینا...!!!) در کنار شغل درس هم میخونن که سخت میشه ماجراش!!!!
-
باسلام
پیشنهاد میشه اول درستون رو بخونین! بهتره!:31:
-
اول درس ....
البته من معافم و دارم میرم دنبال کاراش دی:
-
تنبلی نکن درست رو بخون!!!
معدلت 17 هست؟ خب همونجا بدون کنکور بمون!
البته اگه بخوای آزاد بخونی ، اگه بری سربازی تاثیری روی کیفیت درسیت نخواهد داشت چون ارشد دانشگاه ازاد سخت نیست
اما برای سراسری نمیشه روی قبولی بعد از سربازی زیاد حساب باز کنی ، مگر اینکه وقت زیادی بزاری
-
منم میگم اول درست رو بخون ، الان بری سربازی دیگه دو سال بعد حوصله ی درس خوندن رو نداری .
-
برو سربازی خیالت رو راحت کن
منم دقیق اینکارو کردم تو حین سربازی درسم رو کنار نذاشتم در نتیجه عقب نموندم
-
رشته ات چيه؟ شهريه ي دانشگاه ازاد ارشد چقدر ميشه مگه؟ دقيقا منم شرايطم مث تو هستش
-
ادامه ~ تخفیف ماه های سربازی ( اگه بر ندارن :5: ) ~ فرصت شغلی بهتر
-
سلام دوستان منم کارشناسی معماری گرفتم ولی مشکل سربازیو دارم دوس دارم ارشد بخونم ولی همه میگن برو خدمت خیال خودتو راحت کن خلاصه موندم چیکار کنم این سربازیم شده فیلمی واسه پسرا.باکی از خدمت نیست فقط یه وقفه بی خودی تو زندگیم به وجود میاره