-
اولین رندر من
اشکالات توش زیاده بعد از کلی ساعت 3:30 دقیقه که رندرش طول کشید دیگه حوصلم نکشید برگردم دوباره رندر بگیرم، ایشالا قسمت باشه قراره کامپیوترم رو ارتقا بدم :)
درختاش مدل آماده هست. بقیه کار از روی یک عکس انجام شده، البته اینم بگم که این تکلیف درسیم بود.
مدلینگ 8 ساعت طول کشید :/ هر انتقاد و پیشنهادی پذیرفته هستش لطفا بگید چکار کنم که بهتر بشه کارم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
تبریک می گم به عنوان اولین رندرتون
کارتون خیلی تمیز و عال شده
فقط اگه می خوای کار real کار کنی باید یکمی به جزییات بپردازی و تکسچر ها رو کثیف تر بسازی بعضی جاها رو خراب کنی ، مثلا اسفالت می تونست هم کثیف باشه و هم ترک خورده
ولی اگه کار ماله مشتری باشه که همین از سرش زیاد دی:
-
با اینگه رئال نیست ولی خیلی به من حال داد. عالیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــه. شما ها رشتتون گرافیکه؟ تو گرافیک 3دی مکس هم داره؟ یک توضیحی بده. من خودم بازرگانیم ولی 3 دی مکس هم کار می کنم چون علاقه دارم. در کل باز هم کاری داشتی بزار ببینیم. تو سیستم خریدن هم یا فعلا نخر یا اگر خریدی یک چیز خو ببند مثلا cpu i5 2500k یکی از بهترین سی پی یو ها هم برای بازی هم برای کارت هستش. صحت این مطلب رو می تونی تو گوگل و benchmark ها ببینی. خودم هم دارم راضیم. خلاصه اگر می خوای سیستم ببندی یا نبند یا بالا 1 1.5 پول بده. عمری ببند. ببخشید فوضولی کردم
-
ممنون lord voldemort جان، درسته کثیف کردن آسفالت رو بعدا دیدم که انجامش ندادم، ایشالا برای رندر بعدی.
kameron devil معماری میخوندم که نصفه ول کردم. به خاطر اینکه به انیمیشن و کلا کار 3دی علاقه دارم. خواهش میکنم دوست عزیز، آره اگه قراره سیستم ببندم باید برم رو 1.5
-
نگفتی الان رشتت چیه؟ گرافیکه اره؟ اون وقت گرافیک 3 دی مکس یادتون میدن؟ قدیما انگار فتوشاپ بود. جالبه
-
آها از اون لحاظ :) الان دارم سر کلاس تریدی میرم، بعد یه عمر قسمت ما هم شد. قبلا مشکلات زیادی تو زمینه رندر و متریال داشتم، دارم اونا رو رفع میکنم.
-
تهرانی؟ کلاسش در حد متوسط هست یا حرفه ای ؟ بعد چند ماهه چند جلسه چند تومان؟ خیلی خوبه اگر واقعا چیزی یادت بدن و قیمتش مناسب باشه. من با آموزش سی دی اینا بیشتر حال می کنم. اگر جست و جو کنی یک سایتی هستش توش آموزش های خفنی داره مخصوصا درباره رندر به زبان فارسی هم داره. در کل موفق باشی.
-
مشهد هستم، کلاسش به نظر خودم متوسطه و در حد رفع اشکال و یادآوری تمرینای گذشته 20 جلسه هستش و نیمه خصوصی حدود 340 دادم.
کدوم سایتو میگی؟ میشه لینکشو برام پست خصوصی بزنی؟ کلی سایت نگاه کردم برا آموزش ولی تا زمانی که ندونی چی میخوای و چیکار باید بکنی نمیتونی باهاش کار درست و حسابی ارائه بدی. اگه تو سایت آموزش zb هست برم نگاه کنم که خیلی لازمم هستش.
شما هم موفق باشی . :10:
-
:31: چه استقبالی هم شد :27:
-
فصل امتحاناس اما خيلي قشنگه يه هفته پيش يه كار گرفتم ياد كار تو افتادم كه خيلي باحال در اوردي سعي كردم مثل كار تو بزنم نشد