Football Manager 2012 - Iran League Kits
به نام خدا
football manager 2012 with persian league
فکر کنم این اولین تاپیکی هست که می خوام به معرفی یه بازی بپردازم.
اول مشخصات بازی و سیستم مورد نیاز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرکت سازنده : کمپانی SEGA
شرکت منتشر کننده : کمپانی SEGA
تاریخ انتشار : ۲۸ اکتبر ۲۰۱۱
ژانر بازی : ورزشی، فوتبال
درجه بندی ESRB برای محدوده بندی سنی بازی : E – مناسب برای تمام افراد و گروه های سنی
PC OS - Windows XP/Vista/W7
Processor - XP : 1.4GHz or Faster, Vista/W7 : 2.0GHz or Faster
Supported Processors: Intel Pentium 4, Intel Core, AMD Athlon
Memory - XP : 512MB RAM, Vista/W7 : 1.0GB RAM
Hard Drive Space - 2GB
DVD-Drive - 4x Speed
Video Card Memory - 128MB
Supported Chipsets - Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater. Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported.
Sound Card - DirectX 9.0c compatible
DirectX - Version 9.0c (included)
Mac OS - OS X 10.5.8/10.6.x or higher
Processor - Intel Processor
Video Card - Nvidia Geforce 7300 GT or greater; ATI Radeon X1600 or greater.
قبلش بگم چون صبح ها سرکار هستم و بعد از ظهر باید به درس و بچه داری بپردازم(پریا جونی 3 ماهه رو بذارم رو پام و خوابش کنم)زیاد نمی تونم درباره بازی صحبت کنم و طول و تفسیر بدم.ضمناً ایجاد کننده تاپیک خوبی هم نیستم.امیدوارم یکی دو تا از دوستان که می دونم درباره این بازی اطلاعات دارن کمکم کنند.
مطمئنم که این بازی ساعتها وقت شما رو میگیره چون خودم با این همه مشغله روزی حداقل دو ساعت پای بازی هستم.
از اساتید این انجمن مثل اسپانیولی عزیز و مسعود کینگ و وحیدگیم کلاً قدیمی های سایت که دستی ببخشید پایی در فوتبال دارن خواهش می کنم کمکم کنند
در زمینه فوتبال بازی های مختلفی وجود داره که سرآمد اونها فیفا و PES هست.
در این بازی ها شما نقش یک بازیکن و شاید هم در کنارش مربی تیم هستید که البته این مربیگری با امکانات کمی در اختیار شما قرار می گیره که خوب طبیعی هم هست.مربی گری و بازیکن بودن دو مقوله بسیار متفاوت هست.
فیفا و PES گیمرها رو از نظر بازیکن بودن و لذت گل زدن تقریباً ارضا کرده اما شاید کسانی باشن که بنا به دلایلی(مثل من که با مسن تر شدن :41: و وقت کمتر و فروکش کردن هیجانات جوانی)می خواهند فقط و فقط مربیگری فوتبال را انجام دهند و البته مربیگری کامل!!!
تو این زمینه هم چندتا بازی معرفی شده که در بین اینها فیفامنیجر و فوتبال منیجر خیلی بهتر از بقیه کار کردند و تقریباً تونستند فضای مربی بودن در فوتبال را شبیه سازی کنند.
من از سال 2008 این نوع بازی فوتبال را شروع کردم با فیفا منیجر.واقعاً لحظات زیبایی را رقم میزد برام در کنار یک نوع هیجان خاص که در دریبل زدن و گل زدن بوسیله فیفا یا PES پیدا نمیشد.
میرفتم یک تیم انتخاب می کردم و دستیار و کمک مربی و پزشک و بعد ارنج و بازی های دوستانه و ...
مهم تر از همه در یک بازی شبیه ساز مربی گری فوتبال تمرین دادن است و بعد از اون شما دوست دارید آنچه که در ذهنتون هست بازیکنانتون در زمینه پیاده کنن
من اصلاً قصد مقایسه در نوشته هام را ندارم و نمی خوام فیفا منیجر را با فوتبال منیجر مقایسه کنم ولی خب شاید بعضی مواقع از امکانات دو بازی بگیم
در کنار تمام امکانات آماری که فیفا منیجر ارائه میده من از سال 2010 اومدم سراغ فوتبال منیجر و امثال هم با این پچی که پیدا کردم دیگه آرزوم براورده شد یعنی مربی گری تیمهای ایرانی و صد البته پرسپولیس اون هم با تمام بازیکنان و مربیان و کادر واقعی!!!!
در حالت عادی و پیش فرض شما وقتی بازی فوتبال منیجر را نصب می کنید خبری از تیمهای ایرانی نیست اما شما می تونید با پچی که در این تاپیک ارائه میشه خودتون بشید سرمربی مثلاً پرسپولیس و تازه چون مثل من از استیلی بدتون میاد اونو بذارید دستیارتون یا اسکات تیم(البته اینکار را نکنید چون استیلی در این زمینه ها خیلی ضعیف بود و تیمم رفت ته جدول-خودم هم که تازه کار بودم).
دوست دارید قبل از دربی با مربی تیم حریف کل کل کنید؟
دوست دارید به جباری بگید با اون تکنیکی که داره یک ماهی مثلاً یه بازیکن جوان تیمتون را زیر نظر بگیره و آموزش بده؟
دوست دارید به کریمی بگید نظرش در مورد انتخاب کمک مربی چیه و چه پیشنهادی داره؟
یا اینکه با خرید مثلاً طالب لو از شاهین بوشهر برای پرسپولیس بمب بترکونید؟
یا با تیمهای دیگه بازی دوستانه برگذار کنید.من با دادن کلی پول به پارما تونستم این تیم رو بکشونم به آزادی برای بازی دوستانه.البته لوله شدم :31:
یا می تونید در هنگام بازی اگه فکر می کنید از عمق حرکت کنید و بازیکناتون بیشتر پاس زمینی به تارگت من تیم بدن بهتره این دستور را به تیم بدید
ضمناً این پچ فکر کنم همه تیمهای آسیایی را ارائه میده و شما می تونید مثلاً از ژاپن یا عراق بازیکن و مربی بگیرید.
خب چطور این پچ را پیدا کردم؟داشتم تو فرومهای خارجی می گشتم یهو تو یه سایت چشمم خورد به یک کاربر با نام مهدیار که از لیگ ایران تیمهای آسیایی چیزهایی گفته بود.خلاصه رفتم سراغش و دیدم ایرانی اما تو منچستر انگلیس زندگی می کنه و فکر کنم پچ را هم خودش ساخته بود
خیلی کار عظیمی کرده بود این همه تیم و بازیکن و کادر را ساخته بود و تازه چیزی که من تو کفش موندم اینه که خصوصیات بازیکنان(حداقل ایرانیا)عین خودشون هست.مثلاً مازیار زارع یه بازیکن شوت زن هست البته با دقت کم و ...
امیدوارم بیاد تو این سایت عضو بشه و بیاد تو این تاپیک کمکمون کنه
زیاد وقتتون را نمیگیرم.
در پست های بعدی لینک بازی و لینک پچ را ارائه میدم و چند تا عکس و بعدش دیگه وارد بازی میشیم.هر وقت هم وقت کنم تاپیک را به روز می کنم.
ضمناً متاسفانه نمی دونم چرا نمی تونم برای برخی از نوشته هام لینک درست بدم(آیکنش در ادیتور نیست)
لینک دانلود بازی:
بهتره که ورژن اسکید رو از بازی را دانلود کنید از همین سایت p30world:
کد:
http://www.p30world.com/archive/desktop/fun_game/download_football_manager_2012_full.php
برای اضافه کردن لیگ ایران:
فایل زیر را دانلود کنید با حجم 49 کیلو بایت!!!! :
کد:
http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://ehzamani.persiangig.com/other/Iran.zip
یا از لینک زیر
کد:
http://s2.picofile.com/file/7219280214/iran.xml.html
فایل را در مسیر زیر کپی کنید:
C:\...\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2012\editor data
یه بازی جدید شروع کنید(یعنی ادامه سیوتون را نرید)موقع شروع بازی جدید باید حتما زده باشه 1 enabled .لیگ ایران را انتخاب کنید بعد database sizeرا انتخاب کنید و کاستوم را انتخاب کنید و players of nationality Iranian را انتخاب کنید بعد دیگه بلد هستید دیگه
مهم:یادتون باشه قبل از شروع بازی جدید حتماً دیتا بیس ایران را از طریق ادیتور خود بازی ادیت کنید چون نقل و انتقالات ایراداتی داره که خودتون باید درستش کنید.من درست کردم می تونم آپدیت کنم اما باز هم مطمئن نیستم که کامل باشه ضمناً کمی تو قدرت یکی دو بازیکن پرسپولیس دست بردم :31:
دانلود نرم افزار FMRTE برای ادیت بازی حین بازی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز هم بزنید 123456