سلام دوستان از نت یه ویندوز xp گرفتم که کلاً زبانش روسی هست از محیط داس گرفته تا خوده ویندوز... البته من خودم با زبان روسی مشکلی ندارم ولی این ویندوز رو میخوام به چند نفر بدم به همنی دلیل میخوام زبانشو عوض کنم..
ممنون میشم راهنمائیم کنین
Printable View
سلام دوستان از نت یه ویندوز xp گرفتم که کلاً زبانش روسی هست از محیط داس گرفته تا خوده ویندوز... البته من خودم با زبان روسی مشکلی ندارم ولی این ویندوز رو میخوام به چند نفر بدم به همنی دلیل میخوام زبانشو عوض کنم..
ممنون میشم راهنمائیم کنین
کسی نبود؟؟؟
ویندوز شما رو احتمال میدم حالت multilanguage ساپورت کنه یعنی حداقل دو تا زبان ساپورت میکنه که یکیش باید انگلیسی باشه تو همون سایتی که رفتین اگرفارسی که حتما توضیح داده انگلیسی هم باشه که اگر اسم multilanguage جلوی ویندوزداخل سات تایپ شده بود یعتی اینکه ساپورت میکنه. دیدین کارتون درست نشد میتونید ازبسته نرم افزار فارسی مایکروسافت واسه ویندوز xp استفاده کنید ازلینک پایین میتونید دان کنید:20:
لینک دانلود
کد:http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=fa&FamilyID=0db2e8f9-79c4-4625-a07a-0cc1b341be7c
ممنون دوست عزیز ولی نتوسنتم اینو دانلودش کنم... و اینکه میخوامی محیط ویندوز از روسی به انگلیسی تغییر کنه...
سلام.
اگه کل محیط ویندوزتون به زبان روسی تغییر پیدا کرده به Add/Remove Programs برید ، و ببینید برنامه نصب شده ای با عنوان Russian Language Interface Pack یا عنوانی مشابه اون هست اونو Remove نموده و سیستم را ریستارت نمائید. برای احتیاط اگه تو هاردتون فضای کافی هست قبل از این کار یک تصویر از ویندوزتون بردارید .
همچین چیزی نیست...
سلام.
اگر اون برنامه اونجا نیست ، مشخصه زبان روسی بصورت پکیج نصب نشده ، شما این برنامه را دانلود و اجرا نمائید ، و بعدا تو ویزارد وقتی به لیست زبانها میرسید ، تیک زبان روسی را بردارید ، و تیک زبان انگلیسی بزارید بمونه ، ملاحظه کنید ، ببینید چطور میشه ؟ ( اگر احیانا سی دی نصب ویندوز رو خواست اون را تو درایو قرار بدید.)
لینک دانلود 1
لینک دانلود 2کد:ftp://ftp.avtlg.ru/incoming/MUI/MUISETUP.EXE
کد:ftp://ftp.csti.ru/soft/SYSTEMS/MUI/MUISETUP.EXE
ممنون دوست عزیز ولی نشد...
ویندوز xp هست...
کد:http://up.--------.com/images/8mxgxg6sqnz0lnqttn.jpg
با سلامنقل قول:
این که بیشتر به ویندوز 7 میخوره ....
موفق باشید.
این ویندوز xp که داخلش یکم دستکاری کردن مثلا یک چند تا تم روش نصب شده احتمالا تاشبیه به 7 دیده بشه شما آدرس همون سایتی که این ویندوزگرفتین میتونید اینجا قراربدین؟