-
طرح های بــهــزاد74
سلام دوستان من کارهام رو اینجا میذارم
البته فک کنم جوونترین هستم توی این انجمن!(متولد 74 هستم)
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------
این یک پوستر از حسین بادامکی بازیکن پرسپولیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:
http://up.--------.com/images/9sn4wjvzhggj2yvuokza.jpg
-
-
-
-
-
این یک برگه ی تبلیغاتی برای یکی از مغازه ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------
یک پوستر هم دارم از اشپیتیم ارفی میسازم فردا اماده میشه :31:
نظرتون رو درمورد اینا بگید :46:
-
طرحات انصافا قشنگ هستن فقط یه خورده بیشتر رو کیفیتشون باید کار بشه وگرنه همین طور که گفتم از لحاظ طراحی قشنگن رو ترکیب بندیه رنگات هم بیشتر وقت صرف کن کسی به سنه تو باید بیشتر از اینا خلاقیت نشون بده:20::10:
:11:
-
بابا من نميدونستم كه به اينا هم ميگن كار!
اومدم توي انجمن گرافيك گرفتم قضيه چيه...!
راستي من رشتم كامپيوتره(هنرستان) يك كتاب ذاشتيم بسته هاي نرم افزاري كه اولا افيس ٢٠٠٣ رو بمون ياد ميدادن - فتوشاپش هم cs2 بود اصلا پنجره ي animation نداشت(براي ساختن بنر متحرك) وكلا چيزاي خيلي خيلي مبتدي ياد ميدادن
كتاب سيستم عاملش كه ويندوز ايكس پي ياد ميدادن!اين ويندوز دبيگه منسوخ شده!و اپديت هم نميشه!
من خودم رفتم كتاب ويندوز ٧ و افيس و فتوشاپ جديد خريدم نشستم يادشون گرفتم
كلا ميخام بگم كه هيچي ياد نميدن بايد خودت دنبالش و ياد بگيري
نميدونم دانشگاهم اينجوره يا نه؟!
-
والا من که هنوز دانشگاه نرفتم شما رفتی به ما هم بگو:31: رشته من هم کامپیوتر بود و دقیقا حالو روزه شما رو داشتم یادمه معلمه برنامه نویسیمون هر وقت هر جا گیر میکرد من بهش کمک میکردم من زیاد سرم تو کتاب نبوده و نیست این چیزایی هم که بلدم همش از روی تجربه ی شخصیه خودمه چون من زبانم یکم خوبه میتونم یه چیزایی رو خودم بفهمم من بهت پیشنهاد میکنم فقط روی یه زمینه از کامپیوتر تمرکز کن و سعی نکن توی همه ی زمینه هاش متخصص بشی این جوری هم چیزی یاد نمیگیری هم بعده یه مدت دلتو میزنه البته از هر چیز یه سر رشته داشتن خوبه اما به طور تخصصی دنبالشون نرو چون این حجم اطلاعات ذهنتو بهم میریزه، سعی کن زبانتو تقویت کنی چون تویه یادگیریت خیلی بهت کمک میکنه این کار برات یه آینده شغلیه خوبه بابا تو که ماشاالله سنی نداری پس دنبالشو بگیر به سنه من رسیدی دیگه حوصله یادگیری نداری فقط میخوای بخوریو تو گوگل سرچ کنی:31:
موفق باشی:10::11:
-