می خوام یه سایت برای تبلیغ درست کنم
سلام
من می خوام یه سایت برای تبلیغ درست کنم . و با تبلیغاتی که از طرف بعضی ها در آن می گذارم یه چیزی گیرم بیاد .
چنتا سایت هم دیدم . می خوام با asp.net درست کنم . خیلی سوال دربارش دارم که بیشترش مربوط میشه به asp.net ولی خوب شاید سوالهایی هم باشه که به asp.net اصلا ربطی نداشته باشه
مثلا :
خوب اول از همه می خوام این رو بگم که برای این کار نیاز به یه حساب بانکی هست . چه نوع حسابی و در کدوم بانک ؟
و اینکه آیا ممکنه که سایت من رو قیلتر بکنن ؟ ( فقط تبلیغات مجاز ) و اگر بله چکار باید بکنم که این کا رو نکنن ؟
چند تا راه حل خوب برای اینکه در این کار موفق بشم
در asp.net چگونه می شود یک ایمیل را به یک شخصی فرستاد ؟ ( منظورم اینه که سایت به خاطر یه رویدادی بیاد یه ایمیلی با یه متن خاصی رو به یه آدرسی بفرسته . عمل send خیلی مهمه . قبلا در این باره چیزهایی دیدم ولی فقط یه صفحه برای ارسال ایمیل باز می کرد آدرس ، موضوع و متن ارسالی رو داخلش می نوشت و از ارسال خبری نبود )
مثلا من سایتم شامل چنتا صفحه است یه لینکی میاد برای بازکردن یکی از صفحه ها ( نه صفحه اصلی ) اگه این صفحه حجمش کم باشه زود باز میشه یا به حجم دیگر صفحات ( مخصوصا صفحه اصلی ) هم ربط داره ؟
در asp.net وقتی می خواد رویداد form_load اجرا بشه قبلش باید اون صفحه تقریبا کامل لود بشه درسته ؟ آیا رویدادی هست که قبل از هرچیزی اول اون رویداد اجرا بشه بعد اگه لازم بود صفحه لود بشه ؟
ممنون از همگی
تا سوالات بعدی