با سلام. چرا هر فروشگاهی که میریم بد مادربورد ASUS رو میگن...مثلا سوخت وسوز داره..بایوسش مشکل پیدا میکنه. و هزار دلیل دیگر. :sad:
Printable View
با سلام. چرا هر فروشگاهی که میریم بد مادربورد ASUS رو میگن...مثلا سوخت وسوز داره..بایوسش مشکل پیدا میکنه. و هزار دلیل دیگر. :sad:
من كه asus دارم تاحالا هم مشكلي نداشتم
مادربورد من ايسوس است بعضي مواقع مي خوام كامپيوتر را از پنجره بندازم بيرون مادر برد ايسوس كه در بازار است تماما چيني است اينا كجا و مادربرد ايسوس اصل كجا اگر مادربرد اصل ايسوس گيرت بياد بهترين مادربرده من چندين بار اين بايوسش را آپديت كردم ولي يا با رم مچ نيست يا به سي دي رام ورايتر مچ نميشه البته اينو هم بگم اكثر كساني كه سيستم مي بندند كار كردن با مادربرد ايسوس را سخت از بقيه مي دانند شاتل گيگا به نظر من الان بهتره تا اين ايسوس هايي كه الان تو بازاره ايسوس حرفه اي تره اينايي هم كه سيستم مي بندد بيشترشون هيچي......................
ایسوس چون چینی ازش بد می گن ولی الان به نظر من مادربورد های Msi خیلی خوبن
سلام دوستان اگه مي بينيد مه asus زياد جالب نيست به خاطر اينه كه مادربردهاي كلاس c مي آيد تهران.
دوستان شك ننيد مادربرد اسوس بكي از بهترين مادربردها دربازار ايران است . اگر مي خواي مادربرد ايسوس بگيري مدلش بگو تا بهت بگم با چه قطعاتبي خوب مچ مشه ....... درضمن فقط با گارانتيهاي ---الماس - ام تي سي - البالو و يا فايو بگير - مارد بردهاي باگارانتي متفرقه اصلا نگير.....
موندم كي بد گفته؟
اون فروشنده كه مي خواد جنس خودش رو بهت قالب كنه در مغازه ؟ يا يه متخصص ؟
اين مادربورد ايسوز توي ايران مشكل اساسيش اينه كه فروشنده ها تمايلي به فروش ايسوز ندارن !
نمي دونم شايد مركز پخشش مشكل داره.
تبليغ هم كم مي كنند !؟
من حدود 10 ساله كه از انواع مادربرد ايسوز دارم استفاده ميكنم و باور كنيد تا حالا به مشكلي برنخوردم اون مغازه دار هم كه گفته بيخود گفته چون ايسوز رو اگه با قطعات خوب جمع و جور بشه هيچ مشكلي پيش نميياد و كانفليگ نميكنه . در ضمن هميشه مغازه دار ميخواد جنسي كه فروش نميره رو قالب كنه خوب اگه بد بود كه اونو براي فروش تو مغازش نميياورد . همون كه ميگه بده , اونو بگير . بهترين گارانيش هم الماس و ديجيتال هستش .
Asus مادربورد منتخب متخصصین. مغازه دار ها هر چی خودشون دارن میگن بهترینه.