اتصال به تلویزیون جهانی و اینترنت تی وی در LED های Samsung
با سلام خدمت همه دوستان . من مدتيه كه تصميم دارم ال اي دي سامسونگ بگيرم و مدل 6960 رو هم انتخاب كردم . بعد از كمي جستجو در اينترنت متوجه شدم كه متاسفانه امكان اينترنت تيوي و چند قابليت ديگه در اين تلويزيون ها د رايران قابل دسترسي نيست . و تصميم گرفتم كه تلويزيون رو بدون گارانتی بگیرم و حالا چند تا سوال برام پیش اومده قبل از خرید :
1. آيا ميشه همه سری تلويزيونهايي كه از نمايندگي تهیه میشه به نحوي دستکاری كنيم و اينترنت تيوي رو فعال كنيم ؟
2. جنجال و هياهوي زيادي براي دريافت كانالهاي م.ا.ه.واره اي با اين تيوي ها وجود داره، آيا اين موضوع هم به اينترنت تيوي برميگرده و یا نه یک ----- برای این کار در تیوی تعبیه شده ؟
3.اگر تیوی رو از جایی مثل بانه بگیرم میتونم از تیونر دیجیتال استفاده کنم ؟ آیا فرکانس دریافت کانالها به صورت دستی مشخص شده هست ؟ (چون اکثرا با کانال یابی اتوماتیک به نتیجه نرسیدن )
4.من شنیدم که تیوی ها در دو نوع ورژن آسیایی و اروپایی عرضه میشن ... فرق این دو از نظر کمی و کیفی چیه و کدومشون با زبان فارسی ( زیر نویس فیلمها ، تلتکست و ... ) سازگاری و قابلیت مانوور بیشتری دارن ؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایین دوستان . .. از طرفی میخوام تیوی رو با گارانتی بگیرم و از طرف دیگه نمیخوام قابلیت های تیوی رو از دست بدم . با سپاس .