Restart شدن لپ تاپ پس از امدن صفحه آبی
با عرض سلام خدمت دوستان.
از دوستان خواهش دارم من را راهنمائی کنید. لپ تاب من سونی مدل CW2RGX است. مدتی است پس از کار کردن با لپ تاپم یک دفعی ویندوز پس از نمایش یک صفحه آبی Restart میکند. گاهی وقتی دارم با یک نرم افزار کار میکنم این اتفاق می افته و در بیشتر موارد وقتی برنامه دیگری را اجرا میکنم اتفاق میافته. به نظر خودم ممکنه که Ram مشکل داشته باشد و یا ویروسی وجود دارد.
از دوستان راهنمائی میخواهم. متشکرم :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بررسی بیشتر و حل نشدن مشکل
:9:سلام بر دوستان.
طبق فرمایشات دوستان، من ویندوز را مجددا عوض کردم باز با این ارور ( این ارور با نام صفحه مرگ آبی شناخته میشود BLUE SCREEN OF DEATH) روبرو شدم. Ram را با نرم افزار MemTest بررسی کردم، Ram مشکلی نداشت. هارد را نیز یکی از دوستانم خارج از لپ تابم تست کرد و گفتند مشکلی ندارد. مانده ام بخاطر چیست که این خطا رخ میدهد. برخی میگویند حتی نصب یک نرم افزار درایور نیز میتوانند این خطا را ایجاد کند. در حال حاظر من دوتا ویندوز یکی Se7en و یکی XP دارم که بصورت Dual primary نصب شده اند و با مدیریت بوت نرم افزار Paragon بالا می آیند. جدیدا فاصله زمان وارد شدن به ویندوز و رخداد این خطا کاهش یافته و پس از یک دقیقه نشده این خطا رخ میده و سپس ری استارت میشه. دارم دیوانه میشمو کمکم کنید.