مشكل در گرافيك لپ تاپ dell
سلام لپ تاپ دل وسترو 1510 دارم که مشکل گرافیکی پیدا کرده بود ، گرافیک صفحه خیلی بد جور شده بود ، گرافیک لپ تاپ gforce 8400 gs هستش .یه عکس از صفحه هم گذاشته بودم قبلا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که تعمیرگاه بردم گفتن مشکل از چیپست کارت گرافیکه و آی سی های این قسمت سوخته ، هزینه اش هم 160 هزار شد . بعد از تعمیر لپ تاپ رو تحویل گرفتم ، بهم گفتن وقتی لپ تاپ مشکل گرافیکی پیدا کنه ممکنه بعد از تعمیر باز هم خراب بشه .یعنی 50% ممکنه خراب بشه دوباره ، 50 % ممکنه دیگه خراب نشه . و اگر مجددا خراب بشه مشکل مربوط به مادربرد هست و باید مادربرد عوض بشه :sad:
می خواستم بپرسم به نظر شما تو اینجور موارد چقدر احتمال خرابیه مجدد هست و ممکنه به تعویض مادربرد منجر بشه ؟اصا این حرفی که زدن درسته ؟
الان ویندوز 7 نصب کردم اما نمی دونم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم یا ریسک نکنم و برای همیشه با همین vga که ویندوز 7 نصب کرده کار کنم ؟:sad:
می خوام احتمال خرابی کمتر بشه .میشه راهنماییم کنید که چه کار کنم احتمال خرابی مجدد کم بشه ؟
یا آیا می تونم مثل قبل برنامه های مورد نیاز رو نصب کنم و کار کنم ؟مثل برنامه های فتوشاپ، sql server ، visual studio و... ؟و یا ریسک هست ؟
ممنون