میخوام ویندوز 7 یا ایکس پی جوری بشه که موقعی که کامیپتر روشن شد و ویندوز کاملا بالا آمد اتوماتیک به اینرتنت کانکت بشه بدون دخالت کاربر؟
این کار با خود ویندوز مهیا میشه یا نرم افزار جانبی میخواد؟
Printable View
میخوام ویندوز 7 یا ایکس پی جوری بشه که موقعی که کامیپتر روشن شد و ویندوز کاملا بالا آمد اتوماتیک به اینرتنت کانکت بشه بدون دخالت کاربر؟
این کار با خود ویندوز مهیا میشه یا نرم افزار جانبی میخواد؟
شما باید ابتدا وارد تنظیمات مودمتون بشید که اکثرا آدرسش اینه :
192.168.1.1
سپس به قسمت Advanced Setup یا تنظیمات WAN بروید و از اونجا کانکشن خودتونو ادیت کنید یا از نو یک کانکشن بر اساس پروتکل PPPoE بسازید!!
اون روشی که گفتین فکر کنم وقتی که مودم به وسیله LANوصل شده باشه کار میکنه ولی اگر مثل من usbباشه فکر نکنم بشه
برای وصل شدن اتوماتیک راه های زیادی وجود داره با استفاده از ماکرو ونرم افزارهایی مثل auto connectو...
این کار فقط با تنظیمات مودم انجام می گیره.نقل قول:
البته مودم منو شخصی که از ISP اومده بود تنظیم کرد ولی تا اونجایی که من می دونم باید تنظیمات مودم روی PPPoE و حالت Routing باشه. (مودم من وایرلسه)
موقع انجام تنظيمات مودم ، به جاي PPPoE گزينه Bridge رو انتخاب كنيد ،
اينطوري هر وقت مودم روشن بشه ، به صورت اتوماتيك به اينترنت متصل ميشي.
منظورتون همين بود ديگه ؟؟:5:
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم برعکس گفتید
PPPoE پروتکل مد نظرتون هست
موفق باشید.
سلامنقل قول:
شما باید با IP مودم که در اکثر مودم ها 192.168.1.1 هست وارد تنظیمات مودم بشید و بعد از اونجا به قسمت تنظیمات اینترنت برید و گزینه BRIDGE را به گزینه PPPoE تغییر دهید . وقتی این تغییر را انجام می دهید باید در Field هایی که مربوط به USER و PASSWORD هست یوزر و پسورد خودتون را وارد کنید . با این تغییر هر وقت که مودم را روشن می کنید مودم به صورت خودکار به اینترنت وصل می شود . جسارت نباشه ولی اگه نمی دونید چطوری این تنظیمات را انجام بدید در مرورگر اینترنت خود 192.168.1.1 را وارد کنید و از پنل مودم یک عکس بگیرید تا مراحل انجام این کار را برایتان توضیح دهم .
سلامنقل قول:
PPPoE ربطی به اینکه با LAN وصل بشید یا USB نداره و در هر دو روش جواب میده . برای وصل شدن اتوماتیک هم نیاز به نرم افزار جانبی نیست خود مودم این امکان را دارد .
سلام.
شما با استفاده از کانکشن میتونید این کار رو انجام بدید.
ابتدا روی کانکشن کلیک راست کنین و Properties رو بزنین و طبفق عکس زیر تیک گزینه دوم رو بردارین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا از کانکشن یک Shortcut ایجاد کنین و اون رو توی مسیر زیر کپی کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا به محض روشن شدن ویندوز ، سیستم به اینترنت متصل خواهد شد.کد:Start --> All Programs --> Startup
موفق باشید.
با برنامه زیر راحت میتونی با بالا اومدن ویندوز به اینترنت وصل شی
فقط وقتی برنامه رو اجرا کردی در قسمت setting هردو تیک قسمت startup setting رو بزن
کد:http://376885.20upload.net/files/1389/aban2/12892242111.rar
مدا مودم رو هم بگیدنقل قول:
بهترین کار همون گذاشتن رو ppoe