یه کیس می خوام تا سقف 600 تومن کاربری هم نرم افزار هایی مثل autocad , archicad , photoshop , ...
Printable View
یه کیس می خوام تا سقف 600 تومن کاربری هم نرم افزار هایی مثل autocad , archicad , photoshop , ...
سلام
پیشنهاد من:
CPU:AMD PHENOM II X4 945 3GHZ=150
M.B:ASROCK 770 EXTREME3=100
VGA:ATI SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5=110
RAM:KINGMAX 4GB 1333 CL9=90
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12)=45
ODD:LITEON 24X=25
PSU:GREEN 535A=60
CASE:GREEN MAGNUM PLUS=30
TOTAL=610
با cpu اینتل و مادربرد asusنقل قول:
CPU:INTEL CORE I5 750 2.66GHZ=220نقل قول:
با cpu اینتل و مادربرد asus
M.B:ASUS P7P55-M=140
VGA:ATI SAPPHIRE HD4670 1GB GDDR3=80
RAM:KINGMAX 2GB 1333 CL9=45
HDD:SEAGATE 250GB (7200.12)=35
ODD:LITEON 24X=25
CASE:GREEN MAGNUM PLUS=30
TOTAL=635
اینتل ببندید امکاناتی نظیر USB3 و SATA3 رو از دست میدید
بله ای ام دی خداییش الان تو قیمتای پایین اینتل رو پشت سر گذاشته.نقل قول:
سیستم های خوبی هم داره.
حامد جان این گرافیکه 5670 نیست که زدی مموریش ddr5 هست. 4670 با مموری ddr3 هم شاید این قیمت گیر نیاد و ddr2 باشه. فکر کنم یه اشتباه لپی شده نه ؟؟؟؟
یه چیز دیگه ... شما این رایتر های لایت آن رو واسه دوستان بستی ؟؟ من یکی بستم و مثل سیستم خودم درش گیر میکنه مشکل داره. راه حلی هم داره یا نه ؟ دوستانی که واسشون بستی چی مشکل ندارن ؟
بعدشم یه مساله دیگه. خریدن یه فن خوب و اور کردن 635 بیشتر از یه 955 نمیصرفه ؟ آخه صدای فن اصلی خیلی زیاده و دورش میره رو 300 و 4000 !!!!
دادا راستی اگه بازی نمیکنی برو طرف انویدیا که احتمالا بهتر برنامه های گرافیکی رو با GPGPU ساپورت میکنه.
بله درسته ویرایش کردم ممنوننقل قول:
حامد جان این گرافیکه 5670 نیست که زدی مموریش ddr5 هست. 4670 با مموری ddr3 هم شاید این قیمت گیر نیاد و ddr2 باشه. فکر کنم یه اشتباه لپی شده نه ؟؟؟؟
راستش من خودم الان تقریبآ یک سالی میشه که همین DVD-RW رو دارم و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم البته برای من IDE هست برای چنتا از دوستان هم بستم اونام مشکلی نداشتن این مشکلی شما میگی من زیاد دیدم که داشته باشند تنها مشکل این DVD-RW هم نیست اکثرآ مشکل دارن به علت اینکه چینی هستن:31:نقل قول:
یه چیز دیگه ... شما این رایتر های لایت آن رو واسه دوستان بستی ؟؟ من یکی بستم و مثل سیستم خودم درش گیر میکنه مشکل داره. راه حلی هم داره یا نه ؟ دوستانی که واسشون بستی چی مشکل ندارن ؟
بله کلن صدای فن پردازنده های AMD زیاد هست حالا چه PHENOM چه ATHLON نمیدونم چرا AMD فکری به این مساله نمیکنهنقل قول:
بعدشم یه مساله دیگه. خریدن یه فن خوب و اور کردن 635 بیشتر از یه 955 نمیصرفه ؟ آخه صدای فن اصلی خیلی زیاده و دورش میره رو 300 و 4000 !!!!
چون پردازنده هاش هم زود دماشون بالا میره البته از کش L3 که 955 داره نمیشه گذشت اور کردن یه 955 خیلی بهتر هست
ممنون از جوابتون.:20:
میشه یه نفر به من بگه این کارت گرافیک با این پردازنده برا کارای سه بعدی و گرافیکی چه سنخیتی داره؟
یعنی گرافیک آنبرد جوابگو نیست؟ چرا کارت گرافیک بازی پیشنهاد دادید؟ شما 150 گزاشتید برای پردازنده و 110 برای گرافیک؟؟؟؟؟
یعنی توی کار ایشون این قدر نیاز به گرافیک داره که تا حدود 80 درصد شبیه بودجه پردازنده بهش بودجه دادید؟ بعضی وقتا تصور میکنم دارید با تعصب به یک سیستم مرجع سیستم میبندید.
__________________________________________________ ________________________________________________
M.B:M.B ASROCK 870 EXTREME 3=120
AM3 - Phenom II X6 1055T - 2.8GHz = 210
HDD:SEAGATE 500GB (7200.12)=50
ODD:LG=25
Case:Green mAGNUM 2=40
RAM:KINGSton 4GB 1333 CL9=90
کارت گرافیکم یک 8600 بگیر دسته دوم
اگرم دسته دو نبود هارد رو 250 بردار یه دونه کارت نو بخر سافت مود بکن قیمتش نوش نهایت 40 تومنهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=413063
دوست عزیز گرافیک آنبرد تو کارهای سه بعدی؟نقل قول:
تو کارهای دو بعدی شنیده بودیم که گرافیک نقش کمی رو داره ولی تو سه بعدی خیر
در ضمن اگر سیستم اینتلی رو که بنده پیشنهاد دادم مشاهده کنید
میبینید که پردازنده قیمتش 220 تومنه و گرافیک قیمتش 80 تومن
فکر نمیکنم قیمت گرافیک 80 درصد پردازنده باشه
شاید شما تعریف دیگه ای از درصد دارید
بعد شما زمانی که همه ی کارت ها رو کارت بازی میبینید دیگه مشکل از خودتونه با 80 تومن میشه از سری کوآدرور یا فایرپرو کارت گرفت؟
در کل درسته که کار با برنامه هایی مثل فوتوشاپ نیاز به گرافیک قوی نداره و بیشترین نقش رو پردازنده ایفا میکنه
ولی گرافیک آنبرد هم با توجه به بودجه ایشون زیاد جالب نیست البته این نظر منه و سیستم رو هم پیشنهاد دادم انتخابش هم با دوستان
موفق باشید...
نقل قول:110 , 150 هست حالا حساب نکردم ولی نسبتشون برای بازی خوبه نه کار گرافیکی. از نظر من ATI فقط برا بازی خوبه نه کارای گرافیکی. به هزار و یک دلیلنقل قول:
توی مکس سه بخشایی داره شبیه سازی یه قابلیت هایی میخوا که فقط انویدیا ساپورت میکنه. اویدیا میتونه سافت مود بشه و ATi نه.
ضمنا به نظر من در اگر نمیتونیم کارت گرافیک مخصوص بخریم انویدیا به ATI توی کار گرافیکی اولویت داره.
نظرت محترمه ولی کاملا مخالفم
من الان خودم چندین ساله سیتمم بدون کارت گرافیک و با گرافیک آنبرد کار میکنه. هم مایا و مکس و هم دو بعدی کار کردم. و مطمین باش هیچ مشکلی در نبود کارت گرافیک پیش نمیاد.
من آدرس تاپیکی رو که گرافیک ارزونو به کوآدرو تبدیل میکنه دادم.
اگر بازم قانع نمیشید یا خود صاحب تاپیک دو دل شده میتونیم از اولترا (بابک خان) بخواهیم بیاد نظر بده هر چی گفت منم قبول دارم.
موفق باشید