-
کمک در خریدن اسپیکر
سلام به همه
من میخواستم یه اسپیکر با کیفیت صدای خوب و باس خوب بخرم حدود بین 50 تا 80 میتوانم خرج کنم
اگر اسپیکر 5 به 1 باشه که عالی هست البته 2 به 1 هم خوبه
لطفا چند تا معرفی کنید و هم باس دار و هم کیفیت بالا و هم هر دو رو داشته باشه ممنون
منتظر راهنمایی شما هستم:40::11:
-
سلام
CREATIVE A500==> 70
CREATIVE INSPIRE T6160==> 80
-
نظر شما راجب Edifier و
Logitech
و
microlab چیه ؟
اگه میشه از این ها هم مدل معرفی کنید و البته بین همه اینها ! کدوم بهتره ؟کیفیت خوب و مهمتر باس خوب
-
سلام
اونجور که من شنیدم از دوستان تو این رنج قیمت Edifier C2 خوب هست و باس نرم و کیفیت خوبی داره و یه آمپیل فایر هم داره برای زیباتر شدن صدا
-
سلام c2 و c3 چه فرقی با هم دارن ؟ ارزش خریدن c3 هست یا همون c2 خیلی عالیه ؟
-
اگه اتاقت کوچیکه و بیس نرم و کیفیت مطلوب میخوای c2 بهترینه تو این قیمت c3 هم خوب قویتره و هم از نظره من زیباتر ولی قیمتش زیبا نیست! اگه اتاقت کوچیکه c3 نگیر چو شیشه نمیزاره واست بمونه
-
-
لاجیتک و کریتیو مدتهاست تکنولوژیهای صدای مختلف رو بیرون میدن.
بنده ادیفایر رو تا حالا تست نکردم و نظری نمیدم. ولی به کیفیت لاجیتک و کیریتیو شدیدا اعتقاد دارم.
البته مثل بعضی افراد تعصبی نمیگم چون اینا خوبه و با سابقه هست پس همین و بس. برندهای جدید هم میتونن شانس خودشون رو امتحان کنن و چه بسی بهتر باشن.
:11::11::11:
-
دوست عزیز من میخوام تجربه کوچیکم رو درباره خرید اسپیکر بگم: به هیچ عنوان مارک creative نخرید! دلیلش هم اگه خواستید مفصل باید بنویسم.
و تا حد ممکن Logitech بخرید! شفافیت صدا در این مارک مثال زدنیست!
-
سلام من اهواز هستم و کل اهوازو زیر پام گذاشتم تک تک مغازه ها رو گشتم اما هیچکدام اسپیکر c2 نداشتن حتی 4 تا فروشگاه اینترنتی زنگ زدم گفتند تمام کردیم دیگه مغزم نمیکشه
لطفا چند اسپیکر خوب دیگه تا 90000 تومان بگید بیشتر برای موزیک استفاده میکنم و بعدش بازی . فقط چند تا مدل بگید که قابل پیدا شدن باشه و باس خوبی داشته باشه
اگر امکان داره کسی هم سایتی از نمایندگیش داره لاجتیک یا میکرولب فرقی نداره معرفی کنه یا نمایندگی اگر تو اهواز دارن لطفا معرفی کنید
از چند نفر پرسیم گفتن Creative خوبه نظر شما چیه ؟