سلام خدمت همگی .
خیلی وقته می خوام این تاپیک رو برای بازیم بزنم به علت مشغله زیاد حوصله نمی کردم.
اسم بازی اول قهرمان بود که حالا به خیال باطل تغییر پیدا کرد. بازی قراره تجاری بشه . اگه تو ایران هم نشد براش برنامه خارج دارم. بر خلاف اونچه تصور می کنید خارجی ها بازی ها رو راحت تر قبول می کنند چون ازتون انتظار ندارند با یک بودجه کم یک بازی شاخ بسازید.
داستان بازی : در سال 1400 شمسي حمله گسترده اي از طرف هکر ها به تجهيزات نظامي کشورهاي چين روسيه و آمريکا گرديد و سبب شد موشک هاي اتمي اين کشورها شليک شوند. بعد از تحقيقاتي سازمان ملل اعلام کرد که محل حمله هکر از ايران بوده است. در حالي که جنگ جهاني سوم در پيش است سازمان صلح ايران موفق مي شود تا هکرهاي اصلي را شناسايي کند و به يکي از ماموران خود به نام کوروش حقاني دستور مي دهد تا اين مدارک را هر چه سريعتر به محل سازمان ملل برساند. تا از وقوع جنگي حتمي جلوگيري کند.
کورش حقاني در مسير خود به سمت فرودگاه با ترافيک شديدي مواجه مي شود و از آن جا که وقت کمي به پرواز او مانده و قبلا قهرماني دو را در استان کسب نموده است تصميم مي گيرد تا باقي مسير را بدود تا هر چه سريعتر خود را به فردوگاه برساند.
سبک بازی : من بهش می گم run and jump
رده بنی سنی = 7 سال به بالا
تا حالا 3 تا مرحله از بازی رو ساختم.
شات های بازی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]