با سلام..
من میخوام به امید خدا یکی از این سه تا ماشین رو بگیرم ولی موندم کدوم یکی رو بگیرم!
حالا شما نظر بدین و بگید کدوم بهتره.
Printable View
با سلام..
من میخوام به امید خدا یکی از این سه تا ماشین رو بگیرم ولی موندم کدوم یکی رو بگیرم!
نقل قول:
من الان ابادانم و اینجا بندر ازاد و تا دلت بخواد ماشین مدل بالا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من حدود یک هفته قبل دوستم یه سوناتا 2011 خرید 24 تومن فولش رو......:10::10::10::10:
من یه ربع نشتم پشتش ..دیگه نمیخواستم پیاده بشم!:27: فوق العاده ماشین رویایی هستش.از نظر قیافه که به هر دوی اون دو مدل شما سر هست...البته سلیقه ای هستش.... از نظر امکانات .عالی هر چی بخوای داره البته مدل فولش....وقتی در رو میبندی ارتباط شما با بیرون کاملا قطع میشه.سکوت مطلق.موتورشم که ما صدایی نشنیدیم از ش .شما خریدی اگه صدا داشت به بقیه هم بگو:27: من صد در صد سوناتای 2011 رو پیشنهاد میدم شک نکن توش چون ازرا رو هم روندم خدایی عالیه..اما دیگه الان خز شده ..اما این لاکردار یه چیز دیگست..ادم اولش فکر میکنه یه جورایی یه سفینه فضایی خریده...چون خداییش طراحیش خیلی خفنه!!! من عاشق اون خط کناره ماشینم که بغل ماشین رو خیلی قشنگ کرده!
اگر منظورت آزرایی هست که الان هست به قول دوست بالایی خز شده سوناتا 2011 مامانترین ماشینه
وگرنه یکم دیگه صبر کن آزرا 2011 بگیر
من هم نظرم بیشتر رو سوناتا و C5 هست.
قیمت سوناتا 2011 تو بازار چنده؟؟همچنین C5؟
C5 در کلاس پائینتری نسبت به آزرا و سوناتا قرار داره، اتاقش کوچکتر، موتور 2000 (طبیعتاً با قدرت کمتر) و قیمتی که مسبت به بقیه ماشینا یکم گرون بنظر میاد! (از 48 تومن تا 53)
اگر منظورت از سوناتا 2011 مدل 6 سیلندر هست، نسبت به آزرا کاملاً سره و از نظر موتور قویتر و قیافه بهتری داره و قیمتش فکر میکنم 56 باشه.
با سلامنقل قول:
با سلام..
اگه انتظارات خودتون رو نگید مجبوریم تاپیک رو قفل کنیم! چون اینطوری نمیشه نتیجه گیری کرد!
میتونید از اینجا کمک بگیرید:
نقل قول:
- برای درخواست مشاوره خرید اتومبیل در حالت کلی از تاپیک مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل استفاده کنید.
- اگر میخواهید در مورد انتخاب ها و معیار ها و انتظاراتتون و ... بحث و مقایسه انجام بشه تاپیک جدا بزنید.
- مهم: برای درخواست مشاوره حتما قیمت ، معیار ها، و انتظاراتتون رو ذکر کنید. (مثلا: زیر X تومن، ایمنی، جادار، نو، دست دوم، برای خانواده، برای اسپرت بازی ، پر قدرت، شتاب بالا، فراوان و ارزان بودن قطعات، بازار فروش خوب، خارجی، داخلی، کم مصرف، برای جاده، برای شهر، رحتی، لذت سواری و ... )
- دوستانی که میخواهند خریدار را مشاوره کنن تا حد ممکن دلایل خودشون رو هم ذکر کنن)
- در مشاوره جداً از تعصب و علاقه شخصی و ... دوری کنید. حرف شما میتونه مرز بین یک انتخاب صحیح و اشتباه باشه. پس در مشاوره دقت کنید .
ازرا 2010 چند وقته تو نمایشگاه ها و نمایندگی ها موجوده!نقل قول:
وگرنه یکم دیگه صبر کن آزرا 2011 بگیر
C5 از 54 تا 57 تومن قیمتشه. سوناتا هم الان خیلی گرون اخرین قیمتی کهداشتم 62 تومن بود! کمی صبر کنید ارزون میشه! هنوز تازه وارده و قیمتش غیر منطقی گرونه!نقل قول:
من هم نظرم بیشتر رو سوناتا و C5 هست.
قیمت سوناتا 2011 تو بازار چنده؟؟همچنین C5؟
مهران تو دیگه چرا؟!:21:نقل قول:
C5 در کلاس پائینتری نسبت به آزرا و سوناتا قرار داره، اتاقش کوچکتر، موتور 2000 (طبیعتاً با قدرت کمتر) و قیمتی که مسبت به بقیه ماشینا یکم گرون بنظر میاد! (از 48 تومن تا 53)
اگر منظورت از سوناتا 2011 مدل 6 سیلندر هست، نسبت به آزرا کاملاً سره و از نظر موتور قویتر و قیافه بهتری داره و قیمتش فکر میکنم 56 باشه.
کجای C5 از سوناتا و ازرا در کلاس پایین تری قرار داره؟!:5:
خب با ازرا که کاملا متفاوته اما فقط روی کاغذ! چون تو امکانات دست کمی از ازرا نداره! سوناتا هم که به غیر از مدل 2011 اصلا کنار C5 به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره! تو کیفیت ساخت هم که C5 یک کلاس بالاتر از ایناست!
حیف که موتورش ضعیفه! وگر نه تو رنج خودش عالی بود! در ضمن اگه با 48 تومن پیدا کردی بگو من 10 تا
بخرم :31: الان میگن تو تهران تا 60 تومن هم قیمت گذاشتن روش!
فرشادجان 62 تومن قیمت 4 سیلندره یا 6؟؟
همون 4 سیلندرنقل قول:
البته اینو هم بگم این موتور 4 سیلندر سوناتا واقعا تکنولوژِیش خیلی بالاست! با اینکه کم مصرفه قدرت نزدیک به ازرا رو بهت میده!
منظور از کلاس سایز ماشین بود! آزرا و سوناتا (و جنسیس) توی رده Full Size هست و با C6 مقایسه میشه، C5 خیلی کوچیکتر بقیست!نقل قول:
در مورد قیمت حق باش ماست، من با 407 اشتباه گرفتم!
و اینکه میگی به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره جای بحث داره که اینجا جاش نیست، نمیدونم چطور این حرف رو زدی، اما پیشنهاد میکنم یکم بیشتر در مورد امکانات مدل 2011 سوناتا تحقیق کن :46:
خب اینو باید اول میگفتی! من از کجا بدونم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منظور از کلاس سایز ماشین بود!
البته از لحاز سایزی هیچ ماشینی اسم مشخصی نداره! سوناتا و c5 هر دو سدان نیمه لوکس و ازرا سدان لوکس که از نظر ابعاد هم از این دو بزرگتره.
مهران خیلی در موقع پست دادن عجله میکنی و بدون اینکه پست طرف مقابل رو بخونی سریعا قضاوت میکنی!نقل قول:
اینکه میگی به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره جای بحث داره که اینجا جاش نیست، نمیدونم چطور این حرف رو زدی، اما پیشنهاد میکنم یکم بیشتر در مورد امکانات مدل 2011 سوناتا تحقیق کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه دقت کنی من گفتم به غیر از مدل 2011
---------------------------------------------------------------نقل قول:
سوناتا هم که به غیر از مدل 2011 اصلا کنار C5 به غیر از موتور اصلا حرفی برای گفتن نداره!
خیلی وقته پیش در موردش تحقیق کردم! حتی اینجا هم ازش تعریف کردم:نقل قول:
اما پیشنهاد میکنم یکم بیشتر در مورد امکانات مدل 2011 سوناتا تحقیق کن
نقل قول:
البته اینو هم بگم این موتور 4 سیلندر سوناتا 2011 واقعا تکنولوژِیش خیلی بالاست! با اینکه کم مصرفه قدرت نزدیک به ازرا رو بهت میده!