سلام
من میخواستم
کارت گرافیک بخرم از نوع gigabyte
مخواستم بدونم geforce بهتره یا ati
به عنوان مثال کدوم یکی از این ها بهتره
GIGABYTE - GeForce 9800GT - 1GB
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5750 - 1GB
Printable View
سلام
من میخواستم
کارت گرافیک بخرم از نوع gigabyte
مخواستم بدونم geforce بهتره یا ati
به عنوان مثال کدوم یکی از این ها بهتره
GIGABYTE - GeForce 9800GT - 1GB
در هر رده از قیمت یکیشون بهترن.
بین این دو 5750 قویتره و ارزش خرید هم داره
ببخشید
در کل برای بازی کردن کدوم بهتره
geforce or ati
وهر دو از نوع gigabyte
کدوم یکی از اینها بهتره ( برای بازی )
GIGABYTE - ATI RADEON HD 5670 - 1GB
اگه میشه یکی از آقایون خیلی وارد برای من یک کارت گرافیک خوب ویک رم برای بازی
به من معرفی کنه با قیمت و دلیل
بودجه ی من هم 320000 تومان است البته یک هارد 1ترا بایت هم میخوام
واین که من از کجا باید بدونم که پاورم چند وات است و چقدر باید باشد
ممنون
دوست عزیز اون gigabyte یا برند کارت گرافیک زیاد مهم نیست!اون gpu که ati یا nvidia باشه خیلی مهمه!شما اول در مورد gpu که از ati باشه یا nvidia (مثلا سری geforce تحقیق انتخابت رو ببکن اون board گرافیک که حالا گیگا باشه یا asus یا... خیلی مهم نیست!به نظر من کلا ati بهتره و تکنولو÷یش بالاتره.البته تو یه رنج قیمت باید بنچمارکهای هر مدل از nvidia و ati رو تحقیق کنی ببینی کدومشون بهتره.اساتید می تنن بهتر نظر بدن
من خودم همین چند وقت پیش با کلی تحقیق و مطالعه بنچمارک بین 5750 و9800 :5750 رو انتخاب کردم
دوست عزیزی که میگوید برند مهم نیست اشتباه میکنه هر برندی حتی مشخصات ظاهری محصولش کارش روو متفاوت میکنه (از فن گرفته تا اندازه و بالاتر اعدادی که خودت میدونی)
999999999999999999999%
ATI
بهتره
منم با ati موافقم
دوستان عزیز به احتمال هر دو شما کارتتون ati هست که میگین بهتر
حداقل دلیل بیارید
باید بگم اولین مشخصه کارت bit اش هست به طور مثال کارتهای xbox و ps3 هر درو 256 بیتی هستند ایکس باکس جی فورس و پی اس رادون بعد باید رفت روی مشخصه های دیگه gpu و در نهایت به حافظه
حالا این دوستمون باید بره اول بیت ریتشو ببینه
من در قبل جی فورس 9500 داشتم بیتش 128 بود ولی برای رفیقم 8800 بو د که بیتش 192 بیت بود و اگر هم بدونید حافظه 9500 1گیگه ولی 8800 هفتصد و خردی بود
برای بازی ها اون حتی انتی الیاسین رو هم تا 16xq میبرد ولی من تا 8x بالا تر نمیتونستم ببرم
حالا که شما دارین میگین حتما ati بهتر باید بگم
تا 3 ماهه پیش که من مجله عصر ارتباط خوندم جی فورس تا 512 بیتی رو هم زده بود ولی ای تی آی 256 آخرش بود
با تشکر
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------
در ضمن به نظر بنده برند xfx بهتره البته بر روی تجربه شخصی