گوشی ایرانی جی ال ایکس !؟!؟
گوشی ایرانی جی ال ایکس ؟!!؟!؟:41::41:
این گوشی که در روزهای اخیر زیاد داره تبلیغ میشه به اسم گوشی ایرانی جی ال ایکس 2680 رو من از چند ماه پیش داشتم ، خلاصه بگم اگه نگیرین بهتره ، اگه به خاطر قیمت نسبتا پایین (فکر کنم90.000 )هم خواستین بگیرین ، اگر این مطلب رو تا آخر یا خلاصه هم بخونین به نظر من منصرف میشین.
منوی گوشی شباهت بسیار زیادی به گوشی های کشور دوست و برادر چین داره (شباهت 99 درصد) فقط فونت فارسی رو خوب پشتیبانی میکنه.
کیفیت دوربین هم حداکثر به 1 مگا پیکسل هم نمیرسه ، درحالت 640*480 (اندازه تصویر) اگر از یک منظره روشن بخوای عکس بگیری حدود 14 ثانیه زمان میبره ، البته تو این مدت باید گوشی رو ثابت نگه داشته بشه ، در ضمن برای تصاویری که بیشتر از 1230 کیلوبایت حجم داشته باشند توانایی نمایش نداره.
فرمت فیلم برداری avi هست که در 30 ثانیه تصویر برداری با کیفیت بالا ، حجمی نزدیک به 1.5 مگ داره.
صفحه نمایش حدود 2 اینچ برای خوندن مطالب سایت ها خیلی مشکله ، اکثر جملات جا به جا میشن ، در حین بازدید از سایت ها زیاد با مشکل هنگ برخورد میکنین ، یکدفعه صفحه گوشی سفید میشه ، از وِب خارج میشه ، دوباره شبکه ها رو جستجو میکنه و اعصاب صاحب گوشی رو به هم میریزه.
با نصب برنامه که خیلی مشکل داره ، در حَد تیم ملی ، بعضی ها باید jar و jad باهم باشن ، برای بعضی هم فقط jar بعضی هم اصلا نصب نمیشن یا اگر هم نصب کنین انقدر کُند عمل میکنه که تصمیم میگیرین پاکش کنین.
تشکر فراموش نشه:11:
ادامه داره ........