-
GeForce 7900 GTX
-
من ميگم اوني كه قيمتش كمتره ! :biggrin:
-
عزيز Msi نسبت به كيفيتش ارزون تره
-
LORD_THEONE گرامی درود بر شما و سپاسگذارم از راهنماییتون ... من از اونجایی که خیلی دوست داشتم زودتر به جواب برسم مجبور شدم که اینترنت رو بیخیال بشم و برم با تلفن بیفتم به جون شرکتها و همین 10 دقیقه پیش به این نتیجه رسیدم که : MSI همونجوری که شما گفتین تقریبا" بهترینه و BFG امکانات بیشتری نسبت به MSI داره و XFX امکانات کمتری نسبت به MSI داره ولی سریعتره ... ظاهرا" شماره های تست علمی باهم برابره ولی در عمل فرق دارن ... منهم مجبور شدم BFG سفارش بدم چون خروجیهای بیشتری داره مانند VGA / DVI / S-Video / TV/FM ولی بقیه مارکها حداقل VGA/ TV/FM رو ندارن ... باز هم از شما سپاسگذارم ... بدرود
-
این که دیگه سوال کردن نداره معلومه Xfx بهتره. البته ارز خودم نمی گم تو سایت Pcworld هم نوشته بود این کارت Xfx از همه ی کارته ها سریعتر بوده و اورکلاک شده می باشد. سه بازی همراه آن داده می شود که هر کدام یک Dvd هستند ولی قیمت آن نیز بالاست و پشتیبانی آن هم 9 ساعته. به همین دو دلیل اول نشده یود و چون قرارمون بر این بود که قیمت مورد نظر ما نباشه پس همونxfx.
-
-
من خودم با xfxكار مي كنم كارش عالي هست چون بازي زياد ميكنم البته به يه چيز ديگه هم بستگي داره اون هم مادربورد كامپيوتر كه چي بهشه مال من Iwillهستش وخيلي خوبه در هر صورت خوداني
-
َausu
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز اگر از نظر قیمت که دوست عزیز مون هم اشاره کرد بگزریم از لحاظ کیفیت و کارایی Asus از همه بهتر و قوی تره هم از نظر کیفیت برد هم از نظر کیفیت قطعات ولی این و باید به خدمت شما برسوم بیشتر این کارت های گرافیک بخاطر پچی که داخل شون هست قیمتا شون بالا و پایین میشه مثلا" داخل پچ بعضی ها شون بازی هایی که تازه وترد دنیای کامپوتر شده هست که البته تا به دست شما برسه از داخلشون در می آرن خلاصه از لحاظ کیفیت Asus ولی لز لحاظ قیمت همون Msi
-
-
کارت ها به ترتيب کيفيت :
BFG
EVGA
ASUS
Gigabyte
XFX
MSI
Inno3D