کدامیک درست
Printable View
کدامیک درست
تعداد این نظر سنجی ها بیشمار بوده ، ولی من با اینکه مشترک همراه آخر ام ولی ایرانسل رو کلا" ترجیح میدم به همرا آخر :دی !
البته از اون سری اول های ایرانسل هم که 29.000 تومن بود هم دارم ...
یکی از مزخرف ترین اپراتور های ایران همراه آخره ، فقط پول ، تبلیغ های دروغین ، اشغال بودن شبکه !
مي تونم بپرسم چرا؟نقل قول:
ولي به نظر من همراه اول خيلي بهتره به خصوص از نظر آنتن دهي در جاهايي كه فكرشم نمي كردم كارش خوب بوده
موافقم اگه ايرانسل نبود العان بازم بايد سيم كارت يك ميليوني ميخريديم تازه اونم بعد از يك سال تحويل ميدادندنقل قول:
یکی از مزخرف ترین اپراتور های ایران همراه آخره ، فقط پول ، تبلیغ های دروغین ، اشغال بودن شبکه !
ONLY IRANCELL
معلومه ایرانسل
ایرانسیل :31:
ايرانسل متاسفانه قيمت استفاده خيلي گرونتر از همراه اوله
من از جفتشون استفاده ميكنم. براي اس ام اس از ايرانسل و براي مكالمه از همراه اول استفاه ميكنم. انصافاً از دو اوپراتور ناراضي نيستم ولي نسبت به ساير كشورها خيلي عقب هستيم
همراه اول از اسم و قدمتش سود می بره، به معنای واقعی برتری نسبت به ایرانسل نداره، کم کم داره GPRS رو راه میندازه ولی فقط تو مراکز استان ها! یعنی با این همه اسم و رسمش چند سال از ایرانسل عقب تره ...
بدون شک ایرانسل بهتره، خجالت هم نداره !!
عزيزم ايرانسل به ايرانسل كه خيلي ارزون هست در شمن هزينه جابه جايي نداره و در صورت مصرف نكردن شارژ اماكن سوختنش وجود نداره در ضمن اسشم كه دونه اي 10 تومنهنقل قول:
ايرانسل متاسفانه قيمت استفاده خيلي گرونتر از همراه اوله
ایرانسل از نظر من بهتره. خودم ایرانسل دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی بابام که همراه اول داشت همین هفته پیش سیمکارتش سوخت و داد به من که برم براش عوض کنم.:13: کلی در به دری کشیدم تا بالاخره سیمکارت رو عوض کردن. ولی هیچوقت با ایرانسل چنین مشکلاتی نداشتیم. به نظرم هر چه رقابت بین اپراتورها داغتر و بیشتر بشه اونها مجبورن کیفیت کارشون رو بالاتر ببرن. به شخصه امیدوارم اپراتور سوم که میگن نسل سوم گوشیها رو هم ساپورت میکنه (مکالمه تصویری، وایمکس همراه و ...) بزودی وارد بازار بشه تا قیمتها از اینی هم که هست پایینتر بیاد. در کشورهای اروپایی سیمکارت موبایل به تنهایی قیمتی نداره و پولی که شهروندان اروپایی میپردازن صرفا هزینه ی مکالمه و عوارض و ... هستش.( تا اونجایی که میدونم تو آمریکا اصلا چیزی به نام سیمکارت وجود نداره و گوشیهای موبایل هر کدوم برای خودشون یه شماره شناسایی دارن که معادل سیمکارت عمل میکنه) ولی تو ایران سیمکارت خالی هم قیمت داره و یه زمانی بود که مردم با خرید و فروش سیمکارت تجارت میکردن. یکسال صبر میکردن تا به صورت نوبتی سیمکارت 450 هزار تومنی بخرن و بعدش سر سال اون رو 900 الی 1 میلیون بفروشن.:13:کلی هم تو سر و مغز همدیگه میزدن که موقع ثبت نام برای سیمکارت بتونن تعداد بیشتری سیمکارت ثبت نام کنن. (البته ایرانسل تا حدود زیادی این رویه رو عوض کرده و با 5 تومن 2 تا سیمکارت میده یعنی دونه ای 2.5 ولی بازم زیاده و باید در حقیقت مفتی باشه)