سلام به دوستان بزرگوار....
بنظر شما با حدود 18 ملیون تومان کدام ماشین از ماشین های زیر بهتره؟
1-سمند سورن ای ال ایکس
2-206 اس دی
3-پژو پارس
4-ماشین های دیگه....
اولویت انتخاب:
1-موتور
2-تجهیزات خودرو
3-پایه گاز سوز
ممنون از لطفتون:40:
Printable View
سلام به دوستان بزرگوار....
1-سمند سورن ای ال ایکس
2-206 اس دی
3-پژو پارس
4-ماشین های دیگه....
اولویت انتخاب:
1-موتور
2-تجهیزات خودرو
3-پایه گاز سوز
ممنون از لطفتون:40:
سلام
دوست عزیز متعسفانه از انتظارهاتون نگفتین.
ولی بنظر من با این هزینه اول 206 اس دی وی 8 (البته گاز سوزش میشه وی 10)و بعد هم سمند با موتور ef7 و بعد ال90 فول .
و اگه فضای خوانوادگی ماشین و برای مسافرت بیشتر مد نظرت هست اول سمند با موتور ef7 و بعد ال 90 و بعد هم 206 اس دی وی
8
پارسم کلا حذف کن که پولش به امکاناتش نمیرزه.
راستشو بخوای من یه مورد دیگه ای که برام اهمیت داره رانندگی در جاده خاکیه...
شاسیه اینا با هم فرق میکنه؟
و اینکه سورن ای ال ایکس با بقیه مدلاش فرق میکنه؟
:31:نقل قول:
فکر کنم یه پازن بگیری بهتره:31:
ولی در کل ال 90 با سمند بهترن.
سمند کمی نرم تره.
دوتاشم بلند مثله شتر گیر نمیکنه کفشون:31::31:
از نظر کیفیت که 206 sd از همشون بهتره (اینو خود ایران خودرو جند ماه پیش هم اعلام کرده بود)
وای اگه مشکلی با ارتفاع داری باید بین پارس و سورن یکی رو انتخاب کنی
از دید من پژو پارس... مشکی هم باشه که دیگه چه بهتر...
دوست گلم اولا اینکه سورن ELX فعلا تولید نمیشه و اگه هم تولید بشه با موتور پایه گازسوز تولید نمیشه ! چون روی این ماشین EF7 بنزینی نصب میشه ! درضمن این ماشین بنا به گفته خودشون در تجهیزات پایه قیمتی معادل 20 میلیون تومن داره ! الان سورن معمولی نزدیک به 17 تومنه ! با این اوصاف فکر کنم سورن ELX رو باید بی خیال بشی !
میمونه سمند ال ایکس EF7 و تندر فول و 206 مدل V10 . تندر که گازسوز نیست ( البته مثل اینکه قراره بزنن ) و من پیشنهاد نمیدم . چون حیفه موتور این ماشین با سوخت گاز کار کنه !
میمونه سمند و 206 . پژو 206 مدل V10 هم چند وقت پیش سایت ایرانخودرو زده بود 19.600 که فکر کنم به بودجتون نخوره ! الان هم فقط توی فروشش V9 داره !
در کل اگه گازسوز بودن واستون خیلی مهمه نظر من روی سمند ال ایکس EF7 هست اما اگه مهم نیست بدون شک پژو 206 V8 مناسب ترین گزینه هستش ! البته نا گفته نمونه تندر هم ایمنی و امکانات خوبی داره ! ولی خوب شما چون بودجتون تا 18 تومنه 206 رو پیشنهاد دادم ! حالا شما میتونید با 15 تومن تندر بگیرید و 3 تومن باقیشو خرج ماشین کنید ! ( اینم یه پیشنهاده )
در آخر هم میگم کلا سمت پارس نرو چون پولتو ریختی توی جدول !
بازم تصمیم خودت مهمه !
موفق باشی !
همونطور که دوستمون گفتن سورن ELX الان موجود نیست.نقل قول:
میمونه 206 و پارس.
پارس که فقط ظاهره وگرنه همون 405ه و فرقی به غیر از خشگلی نداره. امکاناتش هم به قیمتش اصلا نمیارزه.
با توجه به اولویت انتخاب ، تندر فول و بعدش 206 SD و بعدش هم سورن معمولی و بعد پارس.
میتونم بپرسم که چرا تندر رو اول و 206 SD رو دوم و چرا سمند پایه گاز سوز رو پیشنهاد ندادید(با توجهبه اینکه دوستمون پایه گاز سوز میخواد اما شما سورن معمولی رو پیشنهاد دادید...!) البته سوء تفاهم نشه فقط خواستم بدونم.:11:نقل قول:
با توجه به اولویت انتخاب ، تندر فول و بعدش 206 SD و بعدش هم سورن معمولی و بعد پارس.
1- سورن elx که تولید نمیشه!نقل قول:
1-سمند سورن ای ال ایکس
2-206 اس دی
3-پژو پارس
4-ماشین های دیگه....
اولویت انتخاب:
1-موتور
2-تجهیزات خودرو
3-پایه گاز سوز
ممنون از لطفتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- پژو ارس هم هیچکدوم از اولویت های شما رونداره!
3- اس دی هم که همه ی اولوت های شما رو داره مدل گاز سوز تیپ v10 هست که فکر کنم دیگه توبید نمیشه!
4- پیشنهاد من سمند EF7 که همه ی اون چیزایی که شما میخواین رو داره.
[QUOTE=farshad bugatti;5127662]میتونم بپرسم که چرا تندر رو اول و 206 SD رو دوم و چرا سمند پایه گاز سوز رو پیشنهاد ندادید(با توجهبه اینکه دوستمون پایه گاز سوز میخواد اما شما سورن معمولی رو پیشنهاد دادید...!) البته سوء تفاهم نشه فقط خواستم بدونم.:11:
ایشون تو اولویت اول موتور و بعد امکانات رو نوشته بودن. سوم گاز سوز بود. من با توجه به معیار های اول و دوم گفتم. احتمالا اونا مهمتر بودن واسش که اول و دوم نوشته.
تو پست قبلی باید مینوشتم سورن نه سورن معمولی. اشتباه کردم.
تندر رو اول نوشتم چون جای بیشتری نسبت به 206 و سورن و پارس داره.
206 sd رو دوم نوشتم چون کیفیت قطعاتش بالاتره نسبت به پارس و سورن.
سورن رو 3وم نوشتم چون امکاناتش نسبت به پارس بیشتره.
پارس هم آخر چون 405ه.