راهنمایی برای ارتقاء سیستم
سلام!
سیستم کنونی من مشخصاتش اینا هستن:
هارد : 80 (از این قدیمی ها هست ، نمیدونم چی چی بهشون میگن :دی)
گرافیک: FX5500 256M
رم: 512 (دوتا 256 )
CPU: 3.06
مادربرد: نمیدونم مدلش جیه!:دی روش اینا را نوشته: Hyper threading -GIGABYTE - GA-8I865PE775-G-RH
خب من میخوام سیستمم را ارتقاء بدم، و نمیخوام خرجم خیلی بره بالا(نهایتا 400 و شاید هم 500 :دی )!
اهل بازی کردن هم زیاد نیستم ولی نمیخوام اگه یهو یه بازی نصب کردم گرافیکم کم بیاره! اگه میشه چندتا کارت گرافیک مناسب و نرمال با قیمتشون، بهم پیشنهاد بدید!
هارد هم ، یا 1ترا یا 500 گیگ میخرم! ممنون میشم اگه قیمت هردوشون را بهم بگید و بگید چه مدلیش خوبه؟
ram هم نمیدونم دوتا 2گیگ بخرم یا 4تا یک گیگ؟ نظر شما چیست؟ 4تا یک گیگ فکر کنم سرعت تبادل اطلاعاتش بهتر باشه ولی به قول یکی از دوستان، اگه دوتا دو گیگ بخرم، در آینده اگه دیدم کمه میتونم دوتا دو گیگ دیگه اضاف کنم! نمیدونم؟ نظر شما چیه؟
درضمن اگه میشه بهم بگید اگه دوتا 2گیگ بخرم خرجم کمتره یا اگه 4تا یک گیگ بخرم؟ کلا یکم اطلاعات درمورد قیمت ram هم بهم بدید!
و اما CPU . به نظر شما CPU نیاز به ارتقاء داره؟ درحال حاظر که راضی نیستم از سرعت سیستمم، ولی بعید میدونم مشکل از CPU باشه! یکی از دوستان گفت مشکل از هارد و ram هست که سرعت سیستم پایینه!
اگه با ارتقاء ram و هارد سرعت سیستمم خوب بشه، به نظرتون نیاز هست CPU را ارتقاء بدم؟ اگه آره، لطفا مدلی که ییشنهاد میکنید و قیمتش را بگید!
فکر نکنم نیازی به تعویض motherboard باشه! هست؟
ممنون میشم هرچه سریعتر کمکم کنید!
پیشاپیش از راهنماییتون ممنونم!:11: