-
1 پيوست (پيوستها)
★★★ دانلود فایل اکسل برنامه بازیها با قابلیت تکمیل نیمه اتوماتیک!
-
خیلی باحال بود . دمت گرم امین .
مخصوصا واسه من که عشق اکسلم :ایکس
-
واو! چیزی رو که من توی ده 12 تا صفحه ی ذخیره کرده بودم،توی یک صفحه!!!!
واقعا عالی فقط میشه بگین این فایل جای خاصی برای اپدیت داره؟" خیلی جمع و جور و کامل هستش!!!!
بعد از دانلود فایل،وارد شیت های تنظیمات بشین(در پایین سمت چپ قرار گرفته است!) و زبان رو در اولی،انتخاب کنید، در دومی باید به جای نه گزینه ی بله رو انتخاب کنید!
سومی رو برای ایران معادل 3 و چهارمی رو معادل + 30 قرار بدین!
توجه: از ویرایش دستی خود داری کنین و حتمی باید یکی از گزینه ها رو انتخاب کنین! برای این کار کافیه که روی فلش به پایین کلیک کنید تا لیست هاش باز بشه!
-
اگه summer time رو off کرده باشین ، اختلاف زمانی ایران با GMT می شه 4 ساعت و 30 دقیقه
-
حالا اختلاف واقعی مگه همون 3:30+ نیست؟! خوب درسته برا من دیگه!
-
چرا ! اختلاف واقعی 3:30 ولی چون تو ایران از بهار ساعت ها 1 ساعت جلو کشیده می شه (daylight saving یا همون summer time) اختلاف می شه 4:30 ! چون ساعت GMT رو که نمی کشن جلو : دی
-
اهان پس الان اختلاف ما 4:30+ هستش درسته؟ اخه من برام خیلی مهمه که توی تاپیکم به کاربرا اطلاعات دقیق بدم و شرمندشون نشم.....
-
درسته . تا اول مهر اختلاف ایران با GMT چهار ساعت و نیم است!
می تونید تو گوگل سرچ کنید : GMT TIME
می بینید که همین اختلاف رو با ساعت کنونی ما داره
-
اوکی بسیار از راهنماییتون ممنوم....من همیشه بین این 3:30 و 4:30 و زمانشون بهم میریختم که الان دیگه حل شد! هر طرف که 31 روزه،اختلافش هم بیشتره!!:20:
حالا این اپدیتش چی؟! یعنی چجوری باید اپدیتش کرد؟ اصلا اپدیت شدنیه یا باید خودمون اپدیت کنیم؟
راستی این گروپ راند رو چجوری باید تنظیم کرد؟ اصلا تغییر دادنش خوبه؟! به نظرم درباره ی اینه که ترتیب تیمها چجوری باشه؟!!! اول امتیاز،بعد تفاضل گل، بعد گل زده و ....... درسته؟
-
نقل قول:
بعد از دانلود فایل،وارد شیت های تنظیمات بشین(در پایین سمت چپ قرار گرفته است!) و زبان رو در اولی،انتخاب کنید، در دومی دستکاری نکنین بهتره!!!
سومی رو برای ایران معادل 3 و چهارمی رو معادل + 30 قرار بدین!
تو گزینه دوم که نوشته Summer Time
حتماً باید Yes رو انتخاب کرد تا زمان بازیها درست نمایش داده بشه.
به عنوان مثال بازی آفريقاي جنوبي - مكزيك، ساعت 18:30 هست که اگر اون گزینه No باشد 17:30 نمایش داده میشه