سلام من رجيستري ويندوز 7 ام پاك شده ولي از اون پشتيبان دارم مشكل اين جاست كه وقتي وارد ويندوز مي شم چيزي كار نمي كنه آيكون هاي صفحه دكستاپ هم هيچ كدوم نيستند چي كار كنم رجيستري رو برگردونم
Printable View
سلام من رجيستري ويندوز 7 ام پاك شده ولي از اون پشتيبان دارم مشكل اين جاست كه وقتي وارد ويندوز مي شم چيزي كار نمي كنه آيكون هاي صفحه دكستاپ هم هيچ كدوم نيستند چي كار كنم رجيستري رو برگردونم
سیستم رس استور را امتحان کردی ان هم کار نمی کند ؟
رجیستری پاک نمیشه دوست من.
مثل اینه که یک ادم بدون مخ و مخچه و نخاع راه بره. :46:
ممکنه سیستم ویروسی شده باشه و یا بخشی از رجیستری از بین رفته باشه. منظور از این بخشی هم دو یا سه تا Key و چیزهای جزئی هست که تاثیرات بزرگی میزاره.
کلیدهای CTRL+AL+DEL رو بزنید و از لیستش Task Manager رو بزنید.
اگر باز شد داخل Task Manager گزینه ی New Task رو بزنید و بعد داخل اون بنویسید Explorer.exe که با این کار احتمالا آیکن ها برمیگرده.
اگر فایده نداشت همونجا بنویسید regedit و بک آپتون رو وارد رجیستری کنید.
باز هم اگر نشد از Safe Mode گزینه ی Safe mode with Command Prompt رو امتحان کنید و از اونجا وارد رجیستری بشین.
اگر کلا وارد رجیستری نمیشه و ارور میده بگین تا باز راهنمایی کنیم.
موفق باشید.
هر دستوری رو که وارد می کنم پیغام خطا می ده و می گه دستور sxstrace.exe رو وارد کننقل قول:
جدیداً اپدیتی چیزی نکردی...؟
اگر کردی برو پاکشون کن!
ببینید این پیام وقتی میاد که مشکلات خیلی زیادی توی رجیستری وجود داشته باشه و یا اینکه فایلهای سیستمی زیادی پاک شده باشند.
بهترین پیشنهاد من اینه که ویندوزتون رو عوض کنید.
اما میتونید با نرم افزاری مثل Regcure این مشکل رو برطرف کنید.
ولی برای این کار باید اول این نرم افزار رو بتونید نصب کنید.
اگر ویروسی نباشه سیستم از طریق Safe Mode میتونید این کار رو بکنید.
بعد از وارد شدن به Safe Mode در RUN بنویسید MSCONFIG و در سربرگ Startup تمام گزینه ها غیر از آنتی ویروس رو غیر فعال کنید.
بعدش نرم افزار Regcure رو نصب کنید.
نقل قول:
من چه طور می تونم نرم افزار رو نصب کنم من وقتی وارد ویندوز می شم فقط یک صفحه میاد هیچ خبری از آیکون ها هم نیست
Ctrl+Shift+Delete رو بگیر New Task رو بزن بعد وارد کن:
Explorer
اینتر رو بزن ایکون ها میاد!
از Safe Mode وارد بشید.نقل قول:
من چه طور می تونم نرم افزار رو نصب کنم من وقتی وارد ویندوز می شم فقط یک صفحه میاد هیچ خبری از آیکون ها هم نیست
اونجا تمام برنامه های Startup رو از msconfig غیر فعال کنید.
بعدش هم ارد ویندوز بشین و برنامه رو نصب کنید.
سیستمتون فکر میکنم ویروسی هم باشه.
به هر حال نصب ویندوز بهترین کاره.
من در حالت safe mode وارد می شم msconfig رو می نویسم بعد وارد registery editor می شم تا اون فایل رجیستری رو که پسوندش reg هست رو import کنم ولی ارور می ده
چی کار کنم؟