-
آموزش کنترل Ado در Vb6
سلام دوستان عزیز . واقغیت بیچاره شدم از بس گشتم تا یک منبع کامل در مورد این کنترل ویژوال بیسیک پیدا کنم اول از همه باید بگم نزدیک 4 کتاب خریداری کردم که در مورد این قسمت یطحی برخورد کردن و کامل نبود 2 تا سی دی آموزشی گرفتم که باز هم به این صورت عمل شده بود و در مورد متد جستجو در ای دی او چیزی نگفته بود از طرفی کل این فوروم رو گشتم باز هم هیچ چیری نبود که بدرد من بخوره چون همه یک کار روتین انجام دادن و اومدن یه تیکه کد گذاشتن در جواب به سوال مردم !!! اما هیچ کس نیومده یک آموزش کامل در این مورد بزاره که چگونه میشه یک فرم شاخت که با بانک اطلاعاتی ارتباط برقرار کنه و بطور مثال دکمه سرچ داشته باشه دکمه اضافه کردن داشته باشه و از همه مهمتر نکات مهم مربوط به این قسمت و اینکه در آموزش از کدهای بسیار ساده استفاده بشه که مفهوم رو در بر بگیره . حالا اگه امکان داره یکی این کارو شروع کنه و این مشکل من نیست مشکل 70% برنامه نویسهای تازه کار ایرانی هست .موفق باشید ...
-
دوست عزيز ميتونم بدونم چرا از كنترل ديتا استفاده نمي كني؟چون خيلي ساده تره..
-
کنترل دیتا رو باهاش مشکلی ندارم . اما قابلیت در ای دی او بیشتر و انعطاف پذیرتر هست
-
-
بابا پس چی شددددددددددد ؟
-
سلام دوست عزيز
بهترين و كاملترين مرجع براي برنامه نويسي پايگاه داده كه در آن توضيح كاملي براي اتصال ado و همچنین RDO داده شده است کتاب 400 صفحه ای برنامه نوسی پایگاه داده با ویژوال بیسیک 6 از انتشارات نص هست اگر توضیحات بیشتری خواستید من در خدمتم.
با این کتاب دیگر هیچ مشکلی با Ado نخواهید داشت.
اما برای رفع مشکل حاضر شما می توانید از این کد برای اتصال و جستجو در بانک اطلاعاتی بوسیله Ado استفاده کنید:
اتصال به پایگاه داده :
objcnn.open "Provider=Microsoft.Jet.OLEDb.3.51; Date Source= "you file address"
objCmd.ActiveConnection = objCnn
objCmd.CommandType = adCmdTable
objCmd.CommandText= "your table name"
Set obj Rst=objCmd.Execute
obj rst.close
objcnn.close
اینم کد کلی برای جستجو که که به جای command در کد بالا باید استفاده شود :
objCmd.CommandText = "Select * from tablename where field name='sometext'"
-
يادم رفت كه بگم قبل از استفاده از دو شی objcnn و objcmd باید آنها را بصورت زیر تعریف کنی :
private objcnn as new adodb.connection
private objcmd as new adodb.command
در ضمن اگه می بینی آموزشی در این زمینه توی انجمن نیست بخاطر اینکه برنامه نویسی پایگاه داده اونم با استفاده از ado حرفه به حساب می آد و در ضمن بسیار گسترده است. گفتم که کتابش 400 صفحه است و فقط هم به کد نویسی پایگاه داده اختصاص دارد. در ضمن سیدی های آموزشی vb6 هادی سیستم هم مرجع خوبی در این مورد است که تعدادش 8 سی دی است. به هر حال هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد!!!
موفق باشید.
-
سلام دوست عزیز از راهنمایی شما متشکرم واقعا مفید بود . البته دانسته هامو کاملتر کرد . در مورد کتاب فرمودید انتشارات نص ؟ و اگه ممکن هست سایت این انتشارات در صورت وجود و شماره تماس اون رو به من بدید . واقعا محبت کردی یک دنیا ممنون ...
-
شماره تلفن انتشارات نص : 6953883
آدرس : تهران - ميدان انقلاب - خيابان ارديبهشت - بن بست مبين - شماره 237
-