سلام
این سوال یه سوال متفاوته ...
و فقط با تجربه ها میتونند بهش جواب بدن
سوال اینه یه بازی ساز آیا خیالش از آیندش برای این شغل تامین باشه؟؟؟
آیا کسی تو این جمع هست که استخدام جایی باشه؟؟؟
این سوال همست.
ممنون
Printable View
سلام
این سوال یه سوال متفاوته ...
و فقط با تجربه ها میتونند بهش جواب بدن
سوال اینه یه بازی ساز آیا خیالش از آیندش برای این شغل تامین باشه؟؟؟
آیا کسی تو این جمع هست که استخدام جایی باشه؟؟؟
این سوال همست.
ممنون
سلامنقل قول:
بابا پولدار:31:
تا جایی که من می دونم اگه بخوای خودتو درگیر قضایای سیاسی کنی، بله، خیالت راحته. توی ایران این کار بیشتر یه شغل سیاسیه تا یه صنعت. بیشتر نمی تونم راجع به این توضیح بدم.
ولی خودم دارم تجربیات و اطلاعات فنی ام رو افزایش می دم، که بتونم یه کار در خور توجه در بیارم. همین الان هم 3 تا پروژه دستمه. یه چیز رو به خاطر داشته باش، خوشبختانه توی این زمینه اگه بتونی واقعا وارد بشی و کارت قابل توجه باشه موقعیت های زیادی برات پیش میاد، که دوتا نمونشو بهت می گم.
یکی اینکه برای یه تیم خارج از کشور اینترنتی کار کنی و در حقیقت یه جورایی جزو تیمشون باشی. البته این فقط برای تیم های کوچیکتر هست و برای تیم های بزرگ باید حتما حضوری کار کرد. مورد دوم هم که خودم اینو انتخاب کردم، ساخت یه چیز حسابی و بعدش پیدا کردن یه پابلیشر هست که با این کار بتونی بازیتو بفروشی ولی نه توی ایران. توی ایران غیر اون مسئله ای که گفتم فقط یه سبک بازی خیلی خوب می فروشه اونم اسمش هست سبک مفتی:27: .البته موارد کوچیکتری هم هست مثل کار های شبیه سازی.
فرقی نمی کنه کدومو انتخاب کنی ، برای همش باید 1. سخت کار کنی 2. بهترین ابزار ها رو استفاده کنی، نه مثل کارهایی که الان اکثر افراد توی ایران انجام میدن. ابزار هم بیشتر توضیح نمی دم، اگه اهل کار باشی خودت یه سری خوبشو پیدا می کنی.
البته اینا فقط نظر منه و می تونین نپذیرین. نه سود کار دیگرون به شما می رسه نه ضررش. اوه چقد حرف زدم. :8: فعلا.
خیلی ممنون از نظرتون.
ولی شرکتهای فعال بازی سازی هم تو ایران کم نیست که بازی سازها رو به سمت خودشون جذب می کنند.
حتما نباید به خارجی ها تکیه . این طور نیست؟؟
خواهش می کنمنقل قول:
بله کم نیستن، حتی از اون چیزی که شما فکر می کنی بیشتر هم هستن ولی شما با دقت نخوندی، خط اول اون پستمو دوباره بخون.
ممنون.:8:
دوستان پیغام خصوصی خودتون بخونید
جناب امیر رضا بفرما تحویل بگیر. اینم یه نمونش.:5:
آقا محمد گفتم که الان خیلی ها دنبال بازی ساز خوب می گردن( در ایران) و ما بی خبریم...
حتی میشه خودمون یه گروه خصوصی تشکیل بدیم و با بنیاد قرارداد ببندیم.( فقط باید یه کم خودمون رو تکون بدیم:31:)
همین......به همین راحتی..... الان خیلی ها با بنیاد قرارداد دارن و همکاری می کنند( بازی از شرکت ، فروختن از بنیاد)
شما خیال می کنید فقط خارجی ها هستن که ایرانی ها رو با آغوش باز می پذیرن:13: ولی نه این طور نیست......
آقا احسان ، حسین آقا شما نظری ندارید؟؟
من اینو دیدم حیفم اومد توجیحت نکنم .. اقا محمد گفتن شما متوجه نشدی .. خوب بعضی مسائله نمیشه اینطوری فهمید باید رک گفت و من هم که رک گوئم مامان ... اومدم رک بگم قضیه رو فیصله بدم:
ببین منظور این است که تو ایران ظرکت بازی سازی هست ولس چه بازی ؟ این بازیهایی که بگه من بخوبم تو بید .. یعنی سیاسی ... آدم نمی تونه تو اون شرکتها درست و حسابی بازی بسازه که .. جهانی بازی بسازه که .. مجبوره هرچی حج آقا میگن بسازی .. مثلا این که بگی متالرها شیطان پرستن .. مثلا بگی آمریکا شیطانه بزرگه ... مثلا بگی و ... خواستی باز هم مثال میارم ....
یعنی چیزی به نام آزادی بیان وجود نداره ...
اوکی امیر رضا جووون ... شیر فهم گشتین :دی
ببینید اصلا قضیه این نیست.
درسته که این مسائل هست ولی کجا این مسائل فقط در بعضی جاها وجود داره مثلا بازی گرشاسپ باید بگیم که یکی از ترسناکترین بازیهای ایرانی هست . پس چرا مسئولین اجازه دادن ساخته شه؟؟
من حرفای مدیر بنیاد رو شنیدم که میگه فقط بازی ساز کم داریم!!!!!!!!! به همین دلیل پیشرفتی نداریم!!!!!!!!
و حرفای مدیر کانون پرورشی هم شنیدم که میگه بازیها نباید مثلا ترسناک باشه ( دقیقا همون چیزی که شما گفتید)
بحث آزادی بیان نیست ، بحث ایده ی جدیده و ربطی به این چیزا نداره .
البته من به تنها چیزی که بیشتر از همه اعتقاد دارم اینه که بازی سازهای مستقل با ساخت یک بازیه کامل و درجه یک می تونند هم خودشون رو نشون بدند و هم نظر مسئولین رو جلب کنند و از این راه بازیها رو هم به فروش برسونند.
من از مافیای بازی سازی ایران خبر دارم...پیغامای خصوصی تو بخون.:31: