3 بازيكن تيم ملي فرانسه در معرض رسوايي جنسي
سايت گل ـ مهمترين خبر امروز كشورفرانسه جملهاي بود كه در مجله اكيپ به چاپ رسيد. اكيپ در گزارشي به رسوايي جنسي احتمالي سه بازيكن تيم ملي اين كشور پرداخت است و در خبري كه با نشانهها و بدون ذكر نام نوشته شده اعلام كرده به زودي بايد منتظر اخبار شوكآوري باشيم.
به نوشته اكيپ سه بازيكن تيم ملي فرانسه شامل دو لژيونر و يك بازيكن كه در يك تيم جنوبي فرانسه بازي ميكند به دليل آنچه كه جرم جنسي خوانده شده تحت پيگرد قرار خواهند گرفت.
يكي از اين سه جرم سنگينتري دارد چرا كه اتهام او ارتیاط با دختري است كه زير سن قانوني قرار دارد.
فدراسيون فوتبال فرانسه هنوز در اين زمينه واكنش خاصي نداشته جز اينكه اعلام كرده موضوع فوق به بررسيهاي بيشتر احتياج دارد. اكيپ قصد دارد اين خبر را با جزييات بيشتري منتشر كند.
ریبری شاهد ماجرای رسوایی جنسی
يکی از کاراگاهان پليس فرانسه در پاريس که مشغول بررسی اين پرونده است از ريبری خواسته است که به عنوان شاهد در آن کلوپ اظهارنامه اي را در اختيار پليس فرانسه قرار دهد.
سایت گل - به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايران و به نقل از بيلد،ستاره فرانسوی باشگاه بايرن مونيخ،فرانک ريبری امروز به يکی از بخشهای پليس فرانسه در پاريس اظهارنامه داد.
قضيه بر اين قرار بود که چندی پيش فرانک ريبری در پاريس با 3 بازيکن تيم ملی فرانسه در کلوبی شبانه در پاريس حضور يافتند و در آنجام با دختری که سن او زير 18 سال بود آشنا ميشوند و يکی از اين بازيکنان در همان شب (...)!
خبرها حاکی از آن است که به غير از ريبری، 3 نفر از بازيکنان تيم ملی فرانسه هم در آن شب در اين کلپپ حضور داشتند که هنوز نام آنها بنا به دلايلی فاش نشده است.
يکی از کاراگاهان پليس فرانسه در پاريس که مشغول بررسی اين پرونده است از ريبری خواسته است که به عنوان شاهد در آن کلوپ اظهارنامه اي را در اختيار پليس فرانسه قرار دهد.
وکيل فرانک ريبری،خانم سوفيا باتای در صحبتهايی امروز اظهار کرده است که فرانک ريبری فقط به عنوان شاهد اين ماجرا امروز اظهارنامه اي را به پليس فرانسه داده است و هنوز هيچ اتفاقی نيفتاده است، متأسفانه مطبوعات اين قضيه را به طوری جلوه دادند که همه فکر ميکنند فرانک هم در اين مسئله دست داشته است.
کد:
http://www.goal.com/iran/news/1834/%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86/2010/04/19/1886059/%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D9%85%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D9%86%D8%B3%DB%8C
2010/4/19
خبر فوری:نام بازیکنان فرانسوی با رسوایی اخلاقی فاش شد
سایت گل- طبق اخبار منتشره، نام 4 بازیکن تیم ملی فرانسه که اخباری مبنی بر رسوایی جنسی آنها منتشر شده، فاش شده است.
طبق گزارشی که در سایت پوینت دات اف آر منتشر شد، این چهار بازیکن که در رسوایی جنسی نقش داشتند، عبارتند از : فرانک ریبری، سیدنی گووو، حاتم بن عرفا و کریم بنزما که جنجال آفرینی کرده و جرایم سنگینی در انتظار آنهاست.اخبار بیشتر در این رابطه به زودی منتشر می شود.
----
پ.ن : این سایت گل آخرشه! بدبخت ریبری گناهی نکرده فقط شاهد ماجرا بوده!:دی:27: