دو کارت گرافیک که با8x لینک با هم کراس فایر شدند چه فرقی با 2 کارت گرافیکی که با16x با هم ارتباط برقرار کرده و کراس فایر شدند دارد
Printable View
دو کارت گرافیک که با8x لینک با هم کراس فایر شدند چه فرقی با 2 کارت گرافیکی که با16x با هم ارتباط برقرار کرده و کراس فایر شدند دارد
در حالت تئوری باید اختلاف قدرتشون خیلی با هم متفاوته ولی در عمل چیزی بین 2-3 % با هم اختلاف کارایی دارن.
این عددی که فرمودید رو میشه بگید از کجا اوردید
اشتباه نشه یک موقع منظور من از لینک- لینک مادر برد نیست که 8 داره و 16 و 4 و... منظور من تفاوت دو کارت گرافیک 16x است که یکی با مادر بردی که 8x لینک میکنه مثل p5q pro و یکی با 16x لینک میکنه مثل m4a79 Deluxe
خب معلومه ديگه فقط اون همه ممكنه باشه
:31:
به نظر خودم که تاثیری نداره مگه با مدرک ثابت بشهنقل قول:
خب معلومه ديگه فقط اون همه ممكنه باشه
این اعداد رو هم از بنچمارکهایی که دیدم بهتون گفتم.نقل قول:
دوست من مگه منظورتون لینک کراس فایر نیست؟و یا اینکه منظورتون فرق نرخ تبادل اطلاعات بین کارت و اسلات در PCI-e با AGP هست؟؟
اگر منظورتون همین لینک کراسفایر هست که جوابتون رو دادم و اگر دوست دارید براتون بنچمارک بذارم.
منظورم لینک کراس فایر است اگه میشه یک بنچمارکم لطف کنید ممنون میشمنقل قول:
اگر دوست دارید براتون بنچمارک بذارم
چندتا بنچمارک بگذارنقل قول:
این اعداد رو هم از بنچمارکهایی که دیدم بهتون گفتم.
دوست من مگه منظورتون لینک کراس فایر نیست؟و یا اینکه منظورتون فرق نرخ تبادل اطلاعات بین کارت و اسلات در PCI-e با AGP هست؟؟
اگر منظورتون همین لینک کراسفایر هست که جوابتون رو دادم و اگر دوست دارید براتون بنچمارک بذارم. __________________
به این لینک برید
کد:http://www.tomshardware.com/reviews/crossfire-meets-pci-express,1761-4.html
درود.
تفاوت چندانی ندارن.