گوشی لمسی برای یک پدر ضد تکنولوژی!
سلام. خب پدر من از اون دست آدمائیه که اصولا معتقده چیزهایی مثل صفحات لمسی سوسول بازی هایی هستن که کارایی ندارن و اغلب هم میگه "زود خراب میشه!"... برای اینکه چنین باوری رو در ایشون ریشه کن کنم تصمیم گرفتم برای خرید گوشی جدیدش سراغ یک صفحه لمسی برم. پدر من رئیس یکی از ادارات شهرستان هست - کارش با گوشی اکثرا صحبت کردن و بعد از اون عکس گرفتن از پروژه ها و سمینارهایی هست که بازدید میکنه - انگشتای بزرگی داره و در زمینه ی یادگیری کار با دستگاه های الکترونیکی به شدت بی استعداد هست :دی
من خودم تا حالا با صفحات تاچ مقاومتی کار نکردم - اما از تاچ خازنی که کار کردم خیلی راضی ام - نظر خودم به شدت روی ال جی کوکی هست و دوست دارم قیمت زیر 180 تومن باشه - گزینه های دیگه ای که توی سرم هست سامسونگ استار و ال جی ویوتی یکه - این نکات رو هم مد نظر داشته باشید:
- باطری بیاد جوابگوی حداقل یک روز کاری باشه، با صحبت زیاد
- دفترچه تلفن باید کامل و البته ساده باشه برای پیدا کردن افراد
- دوربین در حدی باشه که روی خود گوشی دیدن عکسا مطلوب باشه - یعنی مرور عکسها هم راحت باشه
- رابط کاربری ساده و کاملا فارسی باشه
من در کل نمیدونم کار کردن با تاچ مقاومتی بدرد پدر من میخوره و میتون هباهاش حال کنه یا نه - بدون قلم همیشه... همینا! خیلی متشکر - لطفا سریع تر چون خودش میره یه نوکیا 1100 بر میداره! به مبارزه با تکنولوژی ستیزی (!) کمک کنید...:20: