مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )
سلام خدمت تمام دوستان خوبم در انجمن بازی
با توافق تعدادی از کاربران تصمیم به راه اندازی مسابقاتی تحت عنوان لیگ برتر اروپا گرفته شد.
مسابقات از طریق کامپیوتر شخصی کاربران برگزار میشه وخود کاربران عملا با گیم پد و سیستم شخصی مسابقات را انجام میدند اما بازیها بشکل آنلاین نخواهد بود . در ضمن در مسابقات رودر رو میزبان , کنترل تیم خودشو به عهده میگیره اما کنترل تیم مهمان به کامپیوتر واگذار میشه .
ملاک کار ما صداقت کاربرانه . با توجه به اینکه کاربرانی که برای این مسابقات ثبت نام کرده اند افراد شناخته شده ای هستن از این بابت جای هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت .
قوانین و توضیحات تکمیلی :
- هر هفته از لیگ در یک روز برگزار خواهد شد .
- با توجه به کاهش حجم سایز فایل سیو بعد از فشرده سازی ( حدود 30 کیلو بایت که ظرف مدت چند ثانیه قابل دانلود یا آپلوده ) از این بابت جای هیج نگرانی نیست .
- مسابقات در قالب یک لیگ 20 تیمی بصورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد .
- کاربرانی که بازی معوقه دارند نهایتا تا دو بازی معوقه فرصت دارند تا بازیهای عقب افتاده خودشون رو انجام بدن و در صورت تاخیر بیشتر اون بازی به کامپیوتر واگذار خواهد شد.
-به کاربرانی که در پایان فصل موفق به کسب افتخاراتی شدند ( از جمله رتبه اول تا سوم و همینطور آقای گل و بهترین پاسور لیگ ) علاوه بر جوایز نقدی امتیازاتی داده خواهد شد از جمله اینکه برای فصل بعد سرمایه بیشتری برای خرید بازیکنان جدید به باشگاهشون اختصاص داده خواهد شد .
-در پایان فصل سه نفر پایین جدول از لیگ خارج شده و سه نفر جدید برای فصل آینده به لیگ اضافه خواهند شد .
- در ابتدای هر فصل پنجره نقل و انتقالات باز میشه تا کاربران بتونن بازیکنان مورد نظر خودشون رو از طریق سرمایه باشگاه و یا جابجایی بازیکن خریداری و جذب کنند .
سیستم نقل و انتقالات و قیمت گذاری :
- نقل و انتقالات در ابتدای هر فصل صورت خواهد گرفت .
-نقل و انتقالات بصورت تهاتری و پایاپای خواهد بود .
- سیستم قیمت گذاری بازیکنان بر اساس سیستم رایج در مستر لیگ خواهد بود که از فرمول زیر تبعیت میکن :
ارزش بازار * پرستیژ تیم * مارکت پرایس* میانگین تواناییهای پست تخصصی بازیکن *سن ( به یک نسبت خاص )
و یا فاکتور ساده تر تنها توانایی ها و کارتهای تخصصی بازیکن قیمت بازیکنان رو مشخص خواهد کرد ( این مورد بعدا بیشتر توضیح داده خواهد شد ) .
-در صورتیکه دو یا چند نفر از کاربران خواهان یک بازیکن واحد هستند ابتدا قیمت پایه و سپس رقابت قیمتی بین کاربران, قیمت آن بازیکن را مشخص خواهد کرد .
کد:
http://www.multiupload.com/CFC5HXZP9H
بخش اطلاعیه ها
- من فرم ترکیب تیمها رو توی پست اول قرار میدم تا در صورتیکه یکی از بچه ها نبود و تیمش بازی داشت حریف که میزبانه همین فرم رو براش لود کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با بررسیهایی که کردم متوجه شدم که ما میتونیم جام حذفی رو هم در کنار این لیگ داشته باشیم . بنابراین از هفته ششم لیگ بازیهای جام حذفی شروع خواهد شد . جزئیات بیشتر درمورد این جام رو در ادامه با ویرایش این پست توضیح خواهم داد .
بخش آشیو
آرشیو فرم ترکیب تیمها :
تیم میلان :
کد:
http://www.multiupload.com/E8RQ8Y7O8V
لیورپول :
کد:
http://www.multiupload.com/MNC1BVXXXH
بایرن مونیخ :
کد:
http://www.multiupload.com/SNSK050DI4
چلسی :
کد:
http://www.multiupload.com/WGJNSV5F5F
بارسلونا :
کد:
http://www.2shared.com/file/11947605/98ced3/PES2010_FORM06.html
اینتر میلان :
کد:
http://www.multiupload.com/E465SE86SL
رئال مادرید :
کد:
http://www.multiupload.com/YGWOL064VL
آرشیو آپشن فایل تیمها :
اعلام آمادگی و ثبت برای فصل بعد
برنامه مسابقات این لیگ به این شکله که به سه نفر این مسابقات جوایزی تعلق میگیره و سه نفر پایین جدول از لیگ خارج میشن و بجای اونها سه نفر جدید وارد این لیگ میشند . با توجه به این مساله دوستانی که علاقمند هستند در دوره بعدی لیگ حضور داشته باشن لطفا در همین تاپیک اعلام کنند تا نوبتشون محفوظ بشه.
تا این لحظه این کاربران نوبت خودشون رو رزرو کردن :