سردرگمی شدید در انتخاب...!
با سلام به دوستان گرامی.
راستش پس از سالها ما هم شرایط خرید یه دستگاه لپ تاپ رو پیدا کردیم و طبق روال معمول سراغ انجمن اومدم تا از اساتید اینجا مشورتی بخوام و ببینم بقیه هم چی گفتن.
===============================================
مصرف: نرم افزار های مهندسی. فیلم. اینترنت. کارهای روزانه. همچنین گه گاهی هم بازی سنگین(در اصل برا بازی نمیخرم ولی هرکسی بعضی وقتا هوس بازی کردن هم میکنه- پس خواهشا فوری نگین لپ تاپ برا بازی نیست چون خودم هم همین اعتقاد رو دارم. ولی بازم بازی خواهم کرد باش!!!)
بودجه: حداکثر تا 1200 حالا یه صد تومن هم اینور اونور کرد مشکلی نیست.
مارک: از هر مارکی که باشه. فقط بالاترین کانفیگ در اون رنج قیمت برام مهمه.
قیافه و رنگ و استیل: هرچی قشنگتر بهتر. ولی باز برام مهم نیست. کانفیگ زیر رو داشته باشه فقط.
کیفیت صفحه نمایش: بالا باشه. راستش یکی از دوستان ووسترو 1520 گرفته- خدایی کیفیت صفحه موبایل های چینی خیلی از اون بهتره! از این فناوری جدیدا داشته باشه و اچ دی هم باشه! ال ای دی باشه بهتر نیست بنظرتون؟!!
کانفیگ:
سی پی یو با 6 مگ کش.
رم: 4 گیگابایت حتما ddr3
گرافیک: 4650 کمتر نباشه.
دوستان من یه دستگاه میخوام که 4 سال برام کار کنه و بتونه روزی مثلا 5 ساعت کار روزانه ممتد و یا 2 ساعت بازی سنگین ممتد رو تحمل کنه. دلیل نیاز من برا کانفیگ بالا هم همینه که تا 4 سال دیگه فک نکنم بتونم عوضش کنم. ارتقا هم که داده نمیشه لپ تاپ.
===============================================
متاسفانه هیچ لپ تاپی با کانفیگی که نوشتم پیدا نمیشه. حتی با قیمت بالاتر از 1200. نمیدونم چرا. شاید من خیلی انتظارم بالاس. مدلهایی هستن مثل acer 5739G یا مثلا HP 1390 و چند مدل از سونی... ولی هرکدوم نسبت به کانفیگی که من مد نظرمه یه نقصی دارن. مثلا یکی رمش ddr2 هست و یکی دیگه پردازنده 3 مگ کش داره. یا یکی دیگه گرافیکش 240GT هست. یا مثلا تا اسم hp رو میارم همه میریزن سرم که اچ پی به درد تو نمیخوره و ذوب میشه و از این حرفا. فکر میکنم باید یه خورده از کانفیگ بالا که گفتم بگذرم...
حالا میخوام درمورد این کوتاه اومدن با شما مشورت کنم. مثلا رم ddr3 رو بیخیال شم بهتره یا cpu 6 مگ کش رو یا گرافیک 4650 رو (که این یکیو بیخیال نمیشم!) ؟ آیا مدلی دیگه پیشنهاد ندارین؟ فکر میکنم شرایط و همه جوانب رو بهتون گفته باشم. منتظر راهنمایی هاتون هستم.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
ویرایش: خوب دوستان سردرگمی شدید در انتخاب تمام شد!
بقول یه سری از رفقا- ما هم بالاخره Sony VAIO FW590GJB رو خریدیم!!! از تمام عزیزانی که من رو در این انتخاب کمک کردن کمال تشکر رو دارم. مخصوصا biostar و pami_wega و pirooooz عزیز... و بقیه دوستان که اسمشون رو نیاوردم.