نرم افزار مورد استفاده شما برای ساخت و میکس آهنگ چیست؟
فکر کنم جالب باشه بچه ها بیاند اینجا و نرم افزار مورد استفادشون رو نام ببرند و یه توضیح هم بدند در مورد علت انتخابشون و مزیتهای نرم افزار.
**
خوب از خودم شروع می کنم.
من از 8 نرم افزار شرکت Image-Line یعنی Frutiy Loops با این نرم افزار هستم و راحت هستم باهاش (اما اینم بگم که تازه واردم و واقیعتش تاحالا فقط یه قطعه ترنس ساختم که 1دقیقه هست:31: ولی راه برای پیشرفت زیاد است:21:.) البته از نسخه ی 5 به بعد بنده با این نرم افزار آشنا شدم ولی نه اطلاعات کافی در مورد این نرم افزار داشتم و نه اینکه وقتش آهنگسازیش رو.
شاید بشه به نوعی گفت که دیگه عادت کردم. FL از هر جنبه فوق العاده هست و ساخته شده برای producing. فقط تنها مشکلی که تا نسخه 8 داره مشکل Mastring و Mixing هست که خوب صدای خروجیش چندان جالب نیست (نظر شخصی). هر چند برای این هم راه حل هست و میشه کمکی از نرم افزارهایی همچون Sonar و Cubase برای mix - master و render نهایی استفاده کرد (که فعلا این نرم افزارها سرم نمیشه!). امیدوارم برنامه نویسان این شرکت در نسخه های بعد روی این مشکل بیشتر کار کنند. ضمن اینکه SAMPLE هایی که همراه این نرم افزار هست اصلا بدرد نمیخوره. شما باید یه سری sample درست حسابی تهیه کنید یا از VST ها استفاده کنید تا از قدرت این نرم افزار لذت ببرید.
بی صبرانه منتظر صحبتها و نظرات شما هستم.