سلام
میخوام بدونم این قرص در حالت عادی سرعت انتقال غذا به روده کوچیک رو بالا میره یا آروم میکنه؟
قرص متوکلوپرامید اگه تلفظش رو درست گفته باشم چطور؟
ممنون
Printable View
سلام
میخوام بدونم این قرص در حالت عادی سرعت انتقال غذا به روده کوچیک رو بالا میره یا آروم میکنه؟
ممنون
نیتیدین دارویی است که با مهار گیرنده های H2 ترشح اسید معده را کم میکند و به درمان ناراحتیهای ناشی از افزایش اسید معده کمک میکند.
ببخشین اما جوابتون خیلی گنگه:
نقل قول:
در حالت عادی سرعت انتقال غذا به روده کوچیک رو بالا میره یا آروم میکنه؟
نقل قول:
دوست عزیز رانیتیدین جهت کاهش اسید معده بکار میرود ودر موارد ورم و زخم معده کاربرد دارد. تاثیر چندانی در حرکات معده و روده ندارد.
متو کلوپرامید یک داروی محرک سیستم فوقانی گوارشه و دریچه انتهایی مری را منقبض کرده و حرکات قسمت های فوقانی سیستم گوارش را افزایش می دهد. این دارو با تاثیر روی گیرنده های دوپامینی مغز اثر ضد تهوع نیز دارد.
این یعنی همون چیزی که من دنبالشم؟نقل قول:
متو کلوپرامید یک داروی محرک سیستم فوقانی گوارشه و دریچه انتهایی مری را منقبض کرده و حرکات قسمت های فوقانی سیستم گوارش را افزایش می دهد.
اگر شما افزایش فعالیت سیستم گوارش را برای کاهش وزن می خواهید خیر متو کلوپرامید این کار را انجام نمی دهد.:41: . این دارو فقط تخلیه معده را تسهیل می کند نه تمام سیستم گوارش را.
خوب من این قرص رو میخوام به همراه مسهل مصرف کنم
راستی یه تشکر ویژه از شما
مرسی چون بیشتر پستهام رو شما جواب میدین،همشون هم قانع کننده هستن...
تاثیری در کاهش وزن شما نداره . توصیه نمی کنم مصرف کنید :41:نقل قول:
در مورد تشکر شما باید بگم که قابلی نداره اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام می دم . نیاز به تشکر ویژه نیست و فقط دکمه تشکر را بزنید :11:
عوارض این قرص رو کبد چیه؟
با اين همه قرص و داروي كه شما مصرف ميكنين بعيد ميدونم ديگه كبدي باقي مونده باشهنقل قول:
عوارض این قرص رو کبد چیه؟