مشکلی در اجرا و نصب تمامی برنامه های ادوبی- مشکل از ویندوز
با سلام.
بنده یه مشکلی داشتم که امیدوارم با کمک شما دوستان حل بشه.
راستش من امروز photoshop portable رو دانلود و بعد اجرا کردم. بعد سیستم رو خاموش و شب روشنش کردم. الان اومدم فوتوشاپ معمولی رو باز کردم, ولی هیچ فایل جدیدی توش نمی شد باز کرد; حتی هیچ عکسی توش باز نمی شد. بعد بقیه ی برنامه های adobe که رو سیستم داشتم رو چک کردم(flash, after effects, illustrator, indesign) همشون یه مشکلی داشتن. که بعد فتوشاپ گفت به adobe support برم و Error: 5 رو گذارش بدم. من هم این کار رو کردم ولی چیز به درد بخوری در این مورد پیدا نکردم.
بعد رفتم تو کنترل پنل تا برنامه ها رو پاک کنم و از نو نصبشون کنم که سیستم این برنامه ها رو به عنوان برنامه ی نصب شده نمی شناخت. در نتیجه به program files رفتم و این برنامه های رو از فولد ادوبی پاک کردم. سیستم رو ری ستارت کردم و سعی کردم که برنامه ها رو نصب کنم.
ولی هیچ کدوم نصب نمی شد. مثلاًً فتوشاپ ارور می داد که یه برنامه ی دیگه از adobe در حال نصب هست و به صورت موازی نمی شه چیزی نصب کرد; در نتیجه باید اون برنامه ها رو ببندم و نصب برنامه رو ادامه بدم (در حالی که هیچ برنامه ایی در حال نصب نبود).
حالا خواهش می کنم کمک کنین... الان هیچ کدوم از برنامه های adobe رو نمی تونم نصب کنم.
با تشکر.