سلام . من میخوام یه گوشی در سقف 250 هزار بگیرم . میخوام فقط صدای هندسفریش زیاد باشه بخصوص صدای بیسش عالی باشه .
خواستم ببینم موزیکال نوکیا بهتره یا سونی اریکسون و اگه لطف بکنید مدل گوشی هم بگید ممنون میشم. منتظر یاریتون هستم :20:
Printable View
سلام . من میخوام یه گوشی در سقف 250 هزار بگیرم . میخوام فقط صدای هندسفریش زیاد باشه بخصوص صدای بیسش عالی باشه .
خواستم ببینم موزیکال نوکیا بهتره یا سونی اریکسون و اگه لطف بکنید مدل گوشی هم بگید ممنون میشم. منتظر یاریتون هستم :20:
سلام هر 2 مدل خوب هستند و میتونند انتظارات شما رو براورده کنند ...
اما پیشنهادم سری m سامسونگ هستش ...m7600 قیمت هم 290 با گارانتی
[ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/URL]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت صدای هندزفری واکمن سونی خیلی بالاتره (حتی از برندای دیگه) اما در مورد بلندی باید بررسی شه.
ولی صدای اسپیکر اکثر گوشیای نوکیا از سونی اریکسون بهتره.
البته خیلی مهمه که کدوم دو مدل رو با هم مقایسه کنید.
من پیشنهاد میکنم اگه خواستی نوکیا بگیری 5800 بگیر، و توی سونی اریکسون هم بیشتر مدلای W8xx و W9xx صدای خوبی دارن. بستگی به بودجه و مشخصات دیگه گوشی داره که چی بخواین!
فقط سونی به دردت میخوره.....
از رو تعصب نمیگم.. خودم نوکیا دارم..6220....
اما واسه music هیچی مثل سری واکمن نیست!!!!!
6220 که سری express نیست .. اون گوشی تنها دوربین داره ... و با گوشی های سری express که دوربین ندارند تفاوت داره
اگه تا 300 میخوای هزینه کنی حتما m7600 رو مد نظر قرار بده ... 5800 از نوکیا و w 910 هم بد نیس ...
ترجمه سایت gsm arena در مورد m7600
گوشی Samsung M7600 Beat DJ رقیبانی نیز در کنار خود می بیند اما M7600 Beat DJ کاملا از آنها متفاوت است. یک گوشی با صفحه نمایش تمام لمسی با امکان انتقال پر سرعت داده ها ، GPS ، کیفیت خوب پخش ویدیو ها و کیفیت خوب عکاسی حتی در برابر گوشی های هوشمندی که در این زمینه عرضه شده اند ، حرف های زیادی برای گفتن دارد.
با پشت سر گذاردن Walkman و XpressMusic ، این M7600 Beat DJ است که با قابلیت های ویژه و منحصر به فردش در صدر می ایستد.
به نظر نوکیا اکسپرس موزیک تو اسپیکر بیرونی قویتره ولی تو هندزفری سونی وای من اکپرس رو پیشنهاد می کنم!
فقط حيف كه اين گوشي Wlan نداره، وگرنه قيد Pocket PCرو ميزدم و ميرفتم سراغ اين، كلي هم پول برام ميموند!:19:نقل قول:
Wlan چیزه به در بخوریه------آره ارزش داره!-----مگه پی پی سی چشه؟(ببخشید که من خط فاصله می زارم آخه مرورگرم خراب شده)
من میگم 5530 ... 240 تومنه ... هم بلدی هم کیفیت صداش خوبه !نوکیا هم هست :دی
اگه بودتجتون به m7600 Beat DJ برسه ؛ صد در صد اون رو پیشنهاد می کنم . من اگر تا اون میزان بودجه داشتم و با توجه به امکانات و ویزگی های موسیقیایی این گوشی اون رو مد نظر قرار میدادم ؛ ببینید اگر موسیقی خیلی براتون مهم هست این گوشی ارزشش رو داره که یه خرده روی پولتون بزارید ، فکر کنم الان قیمتش 290 یا اندکی به کمتر از اون رسیده باشه .