b650 آیا جانشین شایسته ای برای v10
امروز فرصتی دست داد بعد چند وقتی دوباره یه سری به جمهوری بزنم و مدل های جدید عرضه شده lh900 pq70 و... رو ببینم,
اول وارد نمایشگاه ای از سامسونگ شدم,پنل b650 رو دیدم ,تصویرش به نظرم تفاوت هایی نسبت به گذشته داشت حس می کردم کیفیت تصویر این پنل بالاتر رفته نسبت به گذشته ! ,احتمال دادم source با کیفیت تری استفاده شده باشه در این نمایشگاه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فروشنده کنترل تلویزیون رو گرفتم وارد منو شدم. با کمال تعجب منو نسبت به گذشته تفاوت کرده بود,ظاهرا فریمور پنل b650 plasma آپدیت شده بود تنظیمات تصویر رو تغییر می دادم مثل گذشته نبود , منو بندیش الان 3d شده و تنظیمات بر روی کیفیت تصویر خیلی پیشرفته و زیاد تر شده .
به نظر می رسید خیلی از مشکلات بهبود یافته.دقت رنگ بالا تر رفته. درخشش تصویر بیشتر شده داغ شدن تلویزیون کاملا نرمال بود وقتی به پشت پنل دست زدم در حال که قبلا(حدود یکی دو ماه پیش)دست زدم پشت این پنل فوق العاده داغ بود اینها چیزایی بود که واس من مشهود بود نسبت به گذشته .
*باید منتظر ریو جدید این مدل با فریمور جدید توسط cnet باشیم .
از فروشنده سوال کردم فریمور این پنل آپدیت شده یا خیر؟ متوجه نشد چی میگم گفت اطلاعی ندارم بهتر زنگ بزنی سام سرویس بحث های فنی رو اعلام کنی . زنگ زدیم سام سرویس اعلام داشتن فریمور و این مدل و یه مدل ال سی دی فکر کنم سری 5 آپدیت شدن و با آپدیت جدید عرضه میشن.
source تصویر این پنل فول اچ دی بود , برایتنس رو 75 بردم درخشندگی تصویر زیاد شد و در حد G10 رسید ,جزییات تصویر کمتر و غلضت رنگ می تونم بگم 20 درصدی افت کرد که کاملا طبیعی هست بالا بردن درخشندگی باعث از بین بردن جزییات میشه.
رنگ رو 100 کردم غلضت رنگ فوق العاده شد. رنگ های آبکی و غیر طبیعی LED7000 که در کنار این پنل بود بیشتر نمایان شد.
فروشگاه دیگه ای رفتم این پنل با source sd با یه دی وی دی معمولی وصل بود , کیفیت فوق العاده ای داشت اولش فکر کردمsource hd هست ! بعد source چک کردم دیدم پلیر دی وی دی معمولی با کابل کامپوزیت هست ! همونجا شوکه شدم ! از قدرت این پنل در upscaling تصاویر sd فوق العاده کار میکنه . جزییات فوق العاد بودن .
در کل به نظر من با توجه به آپدیت فریمور B650 و بهبود یافتن مشکلاتش و بالا بردن کیفی تصویر و قیمت مناسبش جانشین شایسته ای می تونه برای V10 باشه.
در مورد تفاوت های دو مدل پلاسما 550 650 که چند تا از دوستان پرسیده بودن, این دو مدل در نمایشگاه side by side هم قرار گرفته بودن ,کنتراست مدل 650 رو حدود 15 درصد بهتر دیدم .تصویر فوتبال رو هر دو پنل نمایش داده میشد با دقت به زمین چمن کنتراست بهتر مدل 650 مشهود بود.(در تنظیمات یکسان از هر دو تلویزیون) علاوه بر کنتراست بهتر 650 دارای امکانات جانبی usb play movie pic mp3 و... هم هست . 550 حدود 200 210 تومن ارزون تر از 650 بود . در کل من خرید 550 رو با توجه به اختلاف قیت کمش نسبت به 650 توصیه نمی کنم .
ا پلاسما PQ70 ال جی , وارد فروشگاه محصولات ال جی شدم تا تصویر این تی وی رو دیدم از هر چی پلاسما نا امید شدم . و از فروشگاه با سرعت هر چه تمام تر خارج شدم
و اما V10
v10 همه نمایندگی های پاناسونیک اعلام داشتن شرکت بهشون گفته واس عید نوروز عرضه می کنند. ,
به نظر من این احتمال خیلی هست پلاسما py800 پاناسونیک(مدل 2008) در بازار به وفور پیدا میشه با قیمت 2.800 در سایز 50 .
این تلویزیون همچنان خوب می فروشه و تعداد زیادی از این مدل در نمایندگی ها بانیان موجوده. به نظر آقایان منطقی نیست v10 با کیفیت بالاتر و قیمت دراپ شده زیر قیمت 2.8 که از این پلاسما هست عرضه بشه ! در صورت عرضه مدل V10 این پلاسما که به تعداد زیادی در انبارها موجوده رو دستشون باد میکنه.!
در کل با این تفاسیر اگه در سایز 50 به دنبال جانشینی شایسته برای V10 هستین انتخاب خودتون رو معطوف B650 کنید که با اپدیت فریمور جدیدش فوق العاده شده و خیلی از مشکلاتش حل شده.
امتیازات b650(قبل از آپدیت فریمور) از دید سایت avfroum
*5 گزینه اول مرتبط با کیفیت تصویر هست
مشخصات فنی
Screen Size 50″
Aspect Ratio Widescreen
Dynamic Contrast Ratio 3,000,000:1 Mega Contrast
Native Contrast 40000
Response Time .001 ms
600Hz Subfield Motion Technology Yes
Picture-in-Picture No
Anynet+ (HDMI-CEC) Yes