-
جهت حركت آب در لوله؟
با عرض سلام به دوستان. دوستم يه سوالي بهم داد نتونستم جوابشو پيدا كنم اگه كسي بلده ممنون ميشم جواب بده:
«فرض كنيد يك لوله آب از وسط اتاقي رد شده است و از آن آب ميگذرد. با چه روشي ميتوان بدون قطع لوله به جهت حركت آب در آن پي برد؟
اگه خيلي براي انتخاب ابزار شك داريد ابزار آشپزخانه را پيشنهاد ميكنيم. البته به حرف ما زياد اعتماد نكنيد..!»
-
-
-
اگه آب گرم باشه و مرتب آب درش جريان داشته باشه سخته
ولي آكه مثلا وصل به يه شير باشه و باز و بسته ميشه يه جورائي ميشه
آون طرف از لوله كه زود تر گرم ميشه طرفه وروديه آبه
اينو وقتي ميشه چك كرد كه يه مدت ازش استفاده نشه وقتي آب باز ميشه
دو طرف لوله را سريع چك كني
يه كم مسخره به نظر مياد ولي اين چيزيه كه به ذهن من اومد :20:
-
منبع اب که اب داخل لوله ازش میاد در دسترس هست ؟ اگه باشه میشه یه اهن ربا انداخت داخل منبع که بعد وقتی شیر رو باز می کنیم از داخل لوله رد بشه بعد هم یک قطب نما یا براده اهن میزاریم جاییکه میدونیم لوله هست اینجوری مشه جهت اب رو فهمید ولی راه لوله بند بیاد فکر کنم :31:
-
:31::31: k نه عزيز فكر نميكنم به منبع آب دسترسي داشته باشيم
-
اجازه داریم از دستگاه اولترا سوند یا دستگاه دیگه استفاده کنیم یا بدون استفاده از هیچ دستگاهی باید این کار را بکنیم؟
-
اين سوال براي دبيرستاني هاست اگه اشتباه نكنم. فكر نكنم دستگاه خاصي مد نظرشون باشه
-
فقط دو چیز هست که می شه از آنها استفاده کرد ، یکی صدای آب است و یکی دیگه این که چون ملوکولهای آب قطبی هستند موقعی که در حال جریان هستند در اطراف مسیر جریان یک میدان الکتریکی ایجاد می کنند.
ولی چه طور می شود از این خواص استفاده کرد و فهمید آب در لوله از کدام طرف حرکت می کند ، چیزی به فکرم نمی رسد.
خیلی دوست دارم جواب این مسئله را بدونم.
-
منم خيلي دوست دارم جوابشو بدونم.اميدوارم زودتر جوابش پيدا بشه.
به هرحال ممنون كه اومدي و نظر دادي.