-
مشکل با کارت کپچر
من یه کارت کپچر glassi دارم روی سیستمم با مادر برد gigabyte 8i845pe-rz نصب شده ولی اصلا با نرم افزار windvr و ulead studio تصویر نمیده نه در حالت تی وی و نه کامپوزیت.اسلاتش رو هم عوض کردم نشد.روی یک سیستم دیگه که مادربردش elitegroup بود وcpu و گرافیکش از سیستم من پائین تر بود راحت نصب شد و تصویر داد.لطفا امداد بفرمائید.:41:
-
من در این مواقع احمقانه ترین کار ممکن رو میکنم یعنی ......... ویندوز رو عوض میکنم اگر درست نشد هم یک خاکی تو سرم میریزم :31:
-
ممنون ولی با عوض کردن ویندوز هم جواب نداد.:41:
-
كپچر به صورت كامل نصب ميشه؟ از توي Device Manager از صحت نصب كامل اطمينان حاصل كن
بعدش بپرداز به اينكه چه دستگاه هاي PCI ديگه اي داري؟
-
بله دوست عزیز توی Device Manager هم کپچر نصب شده و هم تی وی تیونرش.روی اسلاتها فقط کارت گرافیک و یک کارت USB هست(چون USB مادر برد کار نمیکرد گذاشتم).
-
میکروسافت net. framework 3.0 رو نصب کنید .
-
من با این نرم افزار تصویر کپچر رو می گیرم اینو امتحان کن InterVideo WinDVD Creator
آخرین درایو سخت افزاریش رو از وبسایت سازنده برای ویندوز ی که داری بگیر و نصب کن.
-
دوست عزیز این روش هایی که دوستان رو گفتن رو هم امتحان کن شاید اصلا اشکال نرم افزاری باشه تا سخت افزاری
-
شما بهتره که کارت USB تون رو دربیارید و فقط کپچرتون رو به سیستم وصل کنید و ببینید باز هم مشکلی دارید یا نه؟
-
طبق گفته دوستمون كارت يو اس بي رو در بياريد و تست كنيد، اگه جواب گرفتين كه چه بهتر اگه نه سعي كنيد از سرويس پك 3 ويندوز استفاده كنيد يا دات نت فريمورك 1 و 2 و 3.5 رو نصب كنيد شايد كمكي بكنه!