لطفا صرفه نظر از مارك و كمپاني سازنده بحث كنيد....از كمپاني اصلا صحبت نكنيد....بعد اگه گوشي زمين خوردو پكيد از هم كدوماش دلو روده سخت افزاريش راحت هست تو بازار....عكسو امپيتري پپليرشم كدوم بهتره؟عملي نه از مشخصات كمپاني سازنده...مرسي دوستان
Printable View
لطفا صرفه نظر از مارك و كمپاني سازنده بحث كنيد....از كمپاني اصلا صحبت نكنيد....بعد اگه گوشي زمين خوردو پكيد از هم كدوماش دلو روده سخت افزاريش راحت هست تو بازار....عكسو امپيتري پپليرشم كدوم بهتره؟عملي نه از مشخصات كمپاني سازنده...مرسي دوستان
من هردو شونو استفاده كردم! دوربين هر دو 2 مگاست ولي دوربين سوني عملا قويتره! من هر دو رو تست و مقايسه كردم! از لحاظ كيفيت Mp3 مطمئن باش كه سوني حرف اول رو ميزنه مخصوصا K750i و W800i! بايد خودت گوش كني تا ببيني من چي ميگم! از لحاظ گيرآوردن قطعات بايد بگم قطعات سامسونگ راحتتر گير مي آد! ولي فكر ميكنم با توجه به كشويي بودن و ظرافت سامسونگ, سوني خيلي با دوام و خركارتره!
مهدي جمعش كن يجا ديگه پهنش كن فقط سامسونگ دي 600 دوتا باند داره ميگي كيفيت سوني بالا تره
تو هنوز هيچ چيز از ادب و تربيت سرت نميشه! بچه جون من نه D600 دارم نه K750! ولي قبلا هر دو رو داشتم! برو از هر كي ميپرسي بپرس ببين كيفيت سوني بالاتره يا سامسونگ در پيتي! ثانيا بچه جون من هم موبايل فروشم هم تعميركار! تعصب ندارم مثل تو! اون چيزي رو كه ديدم ميگم! اونوقتي كه تو پشت سر هم تاپيك وپست ميزدي و راهنمايي ميخواستي كه چي بخري من D600 رو خريده بودم و استفاده هم كرده بودم و فروخته بودم!نقل قول:
نوشته شده توسط samsung_d600
دي600 صداش خيلي كمتر از كا 750 هست.
خدا پدرتو بيامرزه! يكي گرفت ما چي گفتيم!
می شه بگید بین w800 و k750 کدوم یک صدای اسپیکر بلندتری دارند؟
pv2005 عزيز من هر دو رو تو يك زمان با يه فايل Mp3 تست كردم! صداي k750 بلندتره ولي صداي w800 با كيفيت تره!
خیلی ممنون mehdi_mahan!
خواهش ميكنم دوست عزيز! سال نو مبارك!