از بین کارتهای High-end موجود در بازار و یا کارتهایی که در آینده ی نزدیک وارد بازار می شوند، کدام کارت را برای خرید مناسبتر شخیص می دهید؟
Printable View
از بین کارتهای High-end موجود در بازار و یا کارتهایی که در آینده ی نزدیک وارد بازار می شوند، کدام کارت را برای خرید مناسبتر شخیص می دهید؟
5870 همین امروز تو بازار رضا دو تا سیستم کنار هم گزاشتن هر دو با سی پی یو i5 و رم ddr3 و مین بورد های یکسان gtx 295 تو اویل 5 نهایتا 60 فریم میداد و 5870 . 90 فریم!!!
خوب کارتهای رده بالایی مثله 295 یا 4870x2 به هیچ وجه ارزش خرید ندارن !! من از کارتهای موجود در بازار فعلا سری 5800 رادون رو میپسندم ! البته منتظر سری 300 انویدیا هم هستیم ! :دی
به نظر من به علت تازه وارد شدن این کارتها و قیمت بالایی که بالطبع بهشون تعلق میگیره فعلا خریدشون صلاح نیست با مدتی صبر هم قیمتها متعادل و هم انتخاب بیشتری با اومدن کارتهای سری 300 انویدیا یک خریدار میتونه داشته باشه
من منتظر GT300 ميمونم !
هیچ کدوم از این کارتها به دلیل قیمت بالا ارزش خرید ندارن
در حال حاضر فقط 4890 و 275 برای خرید توصیه میشه (اونهم مدلهای ارزون)
با این دو مدل میشه راحت 1 سال بازی کرد و بعد از اون هم یه مدل از سری 300 انویدیا گرفت
در حال حاضر 4870 و gtx 260 core216 ولی همچنان منتظر GT300 میمانیم
حیله ای بیش نبوده ! مطمئن باشید ...نقل قول:
5870 همین امروز تو بازار رضا دو تا سیستم کنار هم گزاشتن هر دو با سی پی یو i5 و رم ddr3 و مین بورد های یکسان gtx 295 تو اویل 5 نهایتا 60 فریم میداد و 5870 . 90 فریم!!!
توی تنظیمات این بازی یک قسمت داره برای لاک کردن FPS ... میتونید روی 30 بذارید یا روی 60 و یا میتونید در حالت غیر قفل بذارید ! مطمئنا توی سیستمی که GTX 295 بوده اون رو رو قفل کرده اند ... حالا ناخواسته و یا عمدی نمیدونم !
در رابطه با موضوع اصلی تاپیک . به نظر من اول باید مشخص کنید بودجه ی شما برای خرید کارت مورد نظر شما چیه ؟!
4870 و 260 اصلا High - End محسوب نمیشوند .
مطمئنا صبر برای عرضه ی مدل های سری GT 300 انویدیا بهترین کار برای یک خریدار خواهد بود چون حداقل میتونه از بین دو سری با امکانات مشابه یکی رو با خیال راحت انتخاب کنه ...
درسته HIGH END نیستن اما در حال حاضر با قیت های کارت های HIGH END و نزدیکی عرضه GT300 خریدن HIGH END عاقلانه نیست یه کارت 216 260 و 4870 تا یکسال دیگه که کارتهای GT300 بیان و افت قیمت رو بکنن جواب میدننقل قول:
اینطور که بوش میاد و با توجه به اعلام منابع خبری سری 300 با معماری fergi قابل رقابت با سری 5000 نیست .
اما حد اقل میتونه قیمت رو پایین بکشه .