-
Armadillo Run
:22::22:دوستان این تاپیک رو زدم برای کسانی که مغز رو به کار میندازن:31:
اول باید بازی آرمادیلو ران **armadillo run** رو دانلود کنید با حجم 4 مگ
بعد امتیاز های خودتون رو توی هر level اینجا ثبت کنید :21:تا بفهمیم کی بیشتر مخ رو کار گرفته
بازی با این حم عالیه من خودم رکورد هام رو میذارم هر level رو هم خواستید عکسش رو میذارم
توضیحات برای بازی اینکه :این بازی به سبک معماری هست که در بازی باید با انتخاب مصالح مناسب و با کمترین هزینه یک پروژه رو به اتمام برسونید
راستی خوب شد یادم نرفت...این هم لینک دانلود بازی+1000 مرحله ی ساخته شده توسط مردم:
[
کد:
http://rapidshare.com/files/410521147/Armadillo_Run_1.0.3_Cracked_1000_levels.rar
این لینک رو خودم آپلود کردم...بعد از 10 بار دانلود delete میشه...پس بشتابید....همچنین اگه کسی premium account داره این رو آپلود کنه ..همه استفاده کنن
لینک ها اصلاح شد
password:
-
این از رکورد های من فقطخواهش میکنم مشارکت کنید تا به بهترین امتاز ها برسیم
1-34
2-60
3-68
4-62
5-188
6-74
7-268
8-68
9-60
10-50
11-260
12-46
13-70
14-10
15-112
16-60
17-474
18-958
19-160
20-30
21-74
22-60
23-416
24-10
25-28
این 25 تا مرحله رو داشته باشید ..قردا بقیه اش رو مینویسم
اگه توی مرحله ای اشکال داشتید بگید تا عکسش رو بهتون بدم
اگه رکورد بهتری دارید بنویسید تا روی اون مرحله بیشتر کار کنم
در ضمن تمامی مبالغ فوق بر واحد دلار میباشند:D
این هم بقیه ی رکورد ها:
26-18
27-32
28-6
29-100
30-120
31-8
32-240
33-30
34-19
35-310
36-138
37-36
38-60
39-280
40-342
41-66
42-268
43-10
44-914
45-118
هنوز وقت نکردم بقیه مرحله ها رو رد کنم
-
-
راجع به بازی یه مقدار بیشتر توضیح میدم:
بازی کاملا" فکری و خبری از یه بازی اکشن یا ادونچر نیست
در این بازی یک سری مصالح به شما داده میشه که هر کدوم خصوصیاتی داره مثل قابل شکسته شدن و قابل تا کردن و...
شما باید با انتخاب ارزان ترین مصالح یک توپ را به مکان مورد نظر ببرید
در ضمن هر چه بهتر کار کنید و در اتمام پروژه مقدار بیشتری پول اضافه بیاورید مراحل بیشتری برای شما unlock خواهد شد
خصوصیات مصالح رو مینویسم که نخواهید وقت خودتون رو هدر بدید:
اولین وسیله rope یا همون طناب:
کوچک ترین قطعه ی طناب 4 دلار هزینه میبرد که با افزایش طول قیمت هم بالا میرود این قطعه قابلیت کشیده شدن ندارد همچنین توپ و مصالحی چون پارچه و لاستیک را از خود عبور میدهد در صورتی که از جنس کشی طناب استفاده شود حدود 100 دلار هزینه ی بیشتری میبرد ولی در بعضی موار جواب گو خواهد بود این وسیله غیر قابل شکستن است و خم میشود
cloth یا همان پارچه:
کوچکترین قطعه ی پارچه 12 دلار قیمت دارد پارچه مورد مناسبی برای کشش نیست اما خیلی مواقع بسیار موثر خواهد بود قابل خم شدن است و توپ و مصالحی مانند لاستیک را از خود عبور نمیدهد
metal bar یا تیر آهن:
احتساب قیمت بر اساس قطعه است که هر قطعه تیر آهن 10 دلار هزینه میبرد.بسیار محکم است و قابلیت خم شدن ندارد همچنین کشش بیش از حد باعث شکسته شدن آن میشود و توپ را از خود عبور میدهد
metal sheet یا همان بطون:
تمامی خصوصیات آن مانند تیر آهن میباشند اما قیمت آن 20 دلار بوده و توپ را از خود عبور نمیدهد
elastic یا کش:
تمامی خصوصیات آن مانند طناب بوده با این تفاوت که کوچکترین قطعه ی آن قیمتی معادل 80 دلار دارد و جالب اینکه جنس کشش شده ی آن قیمت کمتری دارد همان طور که از اسمش پیداست قابلیت کشش فوق العاده بالایی دارد
rubber یا همان لاستیک:
به طور خلاصه همان بطون است اما با قابلیت کشش و کوبیده شدن فوق العاده بالا و قیمت هر قطعه از آن 100 دلار میباشد
مورد استفاده ی آن تنها برای کشیدن و پرتاب کردن توپ همچنین سازه های سنگین میباشد
rocket یا موشک:
از اسمش پیداست موشک است ...هر موشک 1000 دلار است و موشک های کوچک قابلیت تحمل فشار بیشتر دارند اما نیروی کمی وارد میکنند....موشک های بزرگ بالعکس موشک هایکوچک عمل میکنند....موشک اصـــلا" قابلیت کشش ندارد
timer همان بمب ساعتی است که در زمان خاصی یک قطعه را نابود میکند اما فقط برای مصالحی کارگر خواهد بود که شما آنرا به وجود آورده باشد
tension همان وسیله ی کشیدن و جمع کردن سازه هاست که همانطور که گفته شد برای هر سازه تاثیر خاصی خواهد داشت
...
...
...
موفق باشید
-
يعني هيچكس اينجا نيست كه مثلا" به من بگه دستت درد نكنه يا اينكه بگه خاك بر سرت يا يه تشكر كنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این جور که اشتیاق شما ها رو دیدم فکر کنم تا چند وقت دیگه این تاپیک بسته بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
چقدر عجله داری حاجی !
یه لینک دیگه بده نمیشه از راپید شیر دانلود کرد
-
فایل 4 مگی که دیگه این حرف ها رو نداره ...اگه پیدا کردم میذارم
-
4مگ که چیزی نیست مشکل اینه که لینکش مشکل داره
-
درستش کردمedit کردم
این هم خارج از رپید ولی توصیه میکنم همون رپید رو دانلود کنید چون 1000مرحله ی اضافه داره:
کد:
http://dl.-------------.com/user2/hamedpc/Armadillo%20Run%5Bwww.-------------.com%5D.zip
پسورد هم :
کد:
www.-------------.com
-
دوستان اگه باز هم دانلود نمیشه بگید من فکر کنم یا خودم یا کامپیوترم قات زدیم نمیفهمیم
D: