و باز هم باگ (شاید قدیمی) برای جی پی آر اس ایرانسل ! مجانی شد دوباره یا خیر؟بیاید تو .
سلام دوستان خوبم :20:
خوب شاید بیشتر شما بدونید / یا ندونید که دو عدد پ.روکسی هستند که برای مجانی شدن اینترنت ایرانسل هست .
که الان آموزش رو از جایی کپی و پیست میکنم :31: :
1 :
::... اینترنت (GPRS) ایرانسل به صورت رایگان - تست شده ...::
با این روش شما میتوانید از GPRS ایرانسل به صورت رایگان استفاده کنید...
!!! این روش تست شده و 100% جواب میدهد !!!
اول یک کانکشن بسازید. اسم آن مهم نیست اما باید access point name را mtnirancell و hompage را
کد:
www.vitrin.irancell.ir
بگزارید و در option گزینه advanced setting را انتخاب و در قسمت ------ 208.85.242.221 و پورت 80 را قرار دهید.
حالا از داخل مرورگر خود سایت
کد:
www.vitrin.irancell.ir
را باز نمایید و در داخل سایت باز شده گذینه cgiproxy را انتخاب و آدرس مورد نظر را وارد نمایید.
با این روش شما میتوانید در داخل مرور گر خود به صورت مجانی دانلود و وبگردی نمایید
در این روش با هر کانکت و دیسکانکت شدن به ازای هر مقدار مصرف فقط 4 ریال از اعتبار شما کسر خواهد شد یعنی شما اگر با یکبار کانکت شدن حتی 100 مگابایت هم استفاده داشته باشید فقط 4 ریال از اعتبارتان کسر خواهد شد و اگر هم اعتبار شما 0 شود باز هم میتوانید از GPRS استفاده نمایید و نیازی به 4 ریال اعتبار ندارید.
2 : اول یه کانکشن بسازید اسمشو مهم نیست چی بزارید و access point name رو mtnirancell بزارید و hompage رو
کد:
http://vitrin.irancell.ir
بزارین و در option گزینه advanced setting ودر قسمت ****** این را بزنید 208.85.242.221 و پورت را 80 بزارید خوب تمام است حال تویه مرورگر گوشی access point رو که ساختید انتخاب کنیدو hompage رو هم به همین صورت بزارید خوب حالا مرور گر ببندید دوباره باز کنید یه صفحه fly***** باز میشه آدرس سایت رو وارد کنید و بر روی Go کلیک کنید 100% عملیه .اگر سایت کامل باز نشد javascript گوشیتونو disable کنید.در ضمن اعتبار گوشی اگر صفر باشه بهتره.
برای چت کردن نیز میتوانید به سایت
کد:
http://www.ebuddy.com
مراجعه کنید.
3:
تنظیمات سایر گوشی های نوکیا ویرایش داده شد :
برای سایر گوشی های نوکیا :
ابتدا به مسیر زیر بروید:
Menu-----Settings----Configuration Settings-----Personal Configuration Settings
Add New-------- Access point
بعد از این کار دکمه Options را زده وActive را انتخاب کنید . (Access point را Active کنید)
سپس به این مسیر بروید:
Settings ----- Configuration Settings ------Personal Configuration Settings -----Menu
Add New---------Web
بعد از این کار دکمه Options را زده وActive را انتخاب کنید .(Web را Active کنید)
بعد به این مسیر بروید :
Settings ----- Configuration Settings----Default Configuration Settings
بعد در آن جا Options را زده وSet as defualt را انخاب کنید .
حالا به بخش Menu-----Settings----Configuration Settings-----Personal Configuration Settings
رفته و My web را انتخاب کنید در آن جا در قسمت Home pageوارد کنید :
کد:
http://vitrin.irancell.ir
بعد در همان جا Use preferred access point را انخاب کرده آن را No کنید .
بعد در همان جا به قسمت Access point settings رفته و *****را انتخاب کنید و آن را Enable کنید.
بعد دو گزینه در پایین آن ظاهر میشود :
***** addressکه باید در آن وارد کنید : 208.85.242.221
و ***** portکه باید در آن وارد کنید : 80
بعد به وب گوشی خود رفته وستینگ را انخاب کنید و بر روی گزینه اول دوبار ok کنید.
کار تمام است .
4:
سلام به دوستان. من چند تا سوال فني و به دنبالش يه شماره دارم، شايد به دردتون خورد. اول اينكه هيچ راهي نيست كه با گوشي هاي جاوا غير از خود مرورگر گوشي با يه بروزر ديگه با اين روش گشت و گذار كرد؟ (چه پيچيده شد!!! يه دو سه بار بخونيد!) خيلي تلاش كردم حتي يه مرورگرايي واسه الحاق پـ ر و كـ سـ ي گير آوردم اما نــــمــــيـــــتـــــــو نــــم!
شايد من بلد نيستم...هان! مثلا يكيش همين پيوست... اگه كسي تونست در اسرع وقت خبرش رو لطفا بده. يا مثلا كسي نميدونه بروزري هست كه تمام حركتهاش رو مبتني بر مرورگر خود گوشي انجام بده؟ خب اگه اين هم يافت بشود كار راه ميفته. (آخه گوشي من 5300. خيلي مرورگر زوموختي داره!) خب... اون شمارهه هم اينه:
74.125.159.104:80
اين آدرس واسه گوگل جانه! سرعتش از Fly كلي فراتره. اما مشكلاتي هم داره (كه شايد از گوشي من ناشي ميشه.) مثلا هيچ فيلدي رو بار نمياره!( به جز فيلد جستجو خود گوگل) كه كار چتبازها رو ميلنگونه. يا yahoo بابا رو باز نميكنه! يا عكس خود گوگل جان رو هم نمياره( كه اصلا مهم نيست!) دانلود هم نميشه كرد. ( خوب با Fly هم تا 3-4 تا ميره قطع ميشه.) «"باز هم ميگم شايد اين مشكلات فقط تو گوشي من هست"» اما در عوض خيلي از سايت هايي رو كه Fly نمياورد رو فوتكي مياره! كلهم واسه كسايي كه ميخوان مطلب بخونن و چارتا عكس ببينن، كلي بيشتر از بسيار(!) مناسب تر از Fly هست. طرز كارش هم آسونه. اگه ميخوايد سرچ كنيد كه فبها، اما اگه ميخوايد به يه سايت از پيش مشخص بريد باز هم فبها! تو فيلد گوگل اسم سايت رو بدون .WWW و COM. بنويسيد، اولين سايتي رو كه مياره سايت مورد نظر شماست. فك دستام درد گرفت! فقط جواب سوالم رو هم اگه مقدوره بديد. ممنون.
منابع :
کد:
http://www.tarfandestan.com/forum/thread47618-15.html
awasoft.com
خوب خودم تست کردم و بله جواب دادند ولی هدف من از زدن تاپیک این بود که بفهمین ایرانسل در این موضوع ضعیف است و باید رسیدگی و رفع کنن این مشکلات رو . پس استفاده از اینها به عهده خودتان است مسئولیتش و پیشنهاد میکنم که شما هم مثله من اینها را استفاده نکنید 1. چون اصلا کار نمیکنند روی پیسی و فقط روی گوشی کار میکنن , امیدوارم اساتید ایرانسلی ببینند و رفع کنن مشکلات رو ما که از این گدا گشنه ها نیستیم منتظر شیم مجانی شه و پولی شه .....فقط ADSL:40::11: به درد میخورد نه این سرعت کم ایرانسل...ممنون دوستان