رو یه خنک کننده دارم کار می کنم که رادیاتش مال بخاریbmw هست پمپ ابش هم پمپ بنزین همون bmw و واتر بلوکش هم یه قسمت دیگه ای از همونbmw بیچارست موقعی که کامل شد عکسها شو میزارم ولی قبلش اگه نظری دارین حتما بگین تاکمکی برام باشه :27:
Printable View
رو یه خنک کننده دارم کار می کنم که رادیاتش مال بخاریbmw هست پمپ ابش هم پمپ بنزین همون bmw و واتر بلوکش هم یه قسمت دیگه ای از همونbmw بیچارست موقعی که کامل شد عکسها شو میزارم ولی قبلش اگه نظری دارین حتما بگین تاکمکی برام باشه :27:
یعنی خودتون طراحیش کردین ؟ اگر اینطوره لطفا آمزش ساختشو به ما هم بگید ممنون میشم
گفتم دارم روش کار می کنم نظر بدین بهتر طراحی بشه .......نقل قول:
بلاکتون از چه جنسی هست؟؟؟ چون آهن و مشتقاتش زیاد به درد نیمخورن و بهتره از جنس مس یا نقره باشه...
واتر بلوکش از جنس مس که مال زانویی پشت همین 518 هست و روش خورده ساخت تایوانه ولی در کل یه چیز بدرد بخوریهنقل قول:
راستی همین روزا چندتا عکس ازش میزارم.......
حالا شروع کار (البته با كلي تغييرات)
این هم از رادیات...................................... .................................................. .................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه فن 12 سانتی نیاز داریم........................................ .................................................. ........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم بستهاش که رو رادیات محکم بشه............................................ .................................................. ........
نمای پشت که نشون میده بست ها فن رو نگه داشتن........................................ ..................................................
اینم از کف واتر بلوک که از دو عدد شعله پخش کن اجاق گاز و جا شیلنگی ساخته شده............................................ .........
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یکی دیگه که شکل کلی بلوک هست............................................ ............................................
این هم از بلوک که از حالت کلی دیده می شه.............................................. .............................................
حالا ببینین که با چسب سیلیکون کاملا پوشیده شده............................................ .............................................
اینم از بست و پایه هاش............................................ .................................................. ....................
برا پمپ هم از پمپ تصویه اب اکواریم استفاده کردم .................................................. .........................................
این پمپ به یه اکواریم نیاز داره که از پا سماوری استفاده کردم.......................................... .................................................. ..
برای مایع خنک کننده از مایع رادیات و ضد یخ استفاده کردم.......................................... ......................................
حالا می رسیم به حالت کلی این خنک کننده........................................ .................................................. .........
خمیر سیلیکون هم به cpu زدم............................................ .................................................. ...............
حالا نصب واتر کولینگ رو برد............................................ .................................................. ...............
دو تا عکس هم همین جوری میذارم حال کنیم.......................................... .................................................. .................................................. .................................................. ..................................
این پست کامل شد اگه سوالی بود بپرسین تا راهنمایی کنم
دوست عزیز شما که زحمتش رو کشیدید اگر براتون مقدوره از ایتدای کار مو به مو توضیح دهید ممنون میشم
جابجا شد:21:
کارات که جالبه و امیدوارم که نتیجه خوب بده.بنظر من واتر بلوک رو از جنس مس خالص استفاده میکردی و میدادی تراشکاری برای درست کنه.لطفا بعدا تست های دما رو بزار
جنس اینم از مس+الومنیوم+روی که یه الیاژ خیلی عالیه و از مس خالص سبکتره و ارزونتر و در دسترس تره.نقل قول: