کاهش قیمت پلاسما b650 samsung
این hdtv هم اکنون بین 3 تلویزیون برتر از لحاظ کیفیت تصویر هست . قیمت این پنل با کاهش 260 هزار تومانی به 1970 تومان رسید(با گارانتی سام سرویس) سایز 50 اینچ .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من با این کیفیت و سایزش در زیر دو میلیون کاملا بی رقیب هست.
امیر خان سلام من تو سایت فروشگاه مرکزی دیدم قیمتش تکون نخورده تو همچین قیمتی از کجا گرفتی جسارتا میشه دقیق بگید
امیر خان سلام من تو سایت فروشگاه مرکزی دیدم قیمتش تکون نخورده تو همچین قیمتی از کجا گرفتی جسارتا میشه دقیق بگید ودر ضمن تو سایت فروشگاه مرکزی نوشته اینها 100 هرتز هستند حتی پلاسماشون که دوستان میگفتند 600 هرتز است جریان چیه میشه دقیق مشخص کنید منتظر جوابم الان با سپاس
امیر جان سلام ممنونم ازتون ولی دوست من شما استادید وهرکسی در یک چیزی
نقل قول:
قیمتش با احتساب سینما خانگی 2.229 شده بدون سینما 1970. در سایت مرکزی با سینما هدیه قیمت ذکر شده.
Sub-field Drive 600 hrtz هست . حالا می پرسی sub filed چیه بعد از اون می فرمایین کنتراست چیه در این مواقع تاپیک های که در گذشته ایجاد شده صفحاتش رو مرور کنین و به سوالاتون برسید.
دوستان باور کنید من بالای 12 13 پی ام به ایشون جواب دادم و حدود 10 پست در رابطه به سوالاتشون :41::41::31: می پرسه کنترل تلویزیونش باطریش قلمی هست یا درشت وزنش چقدره کنترلش رنگش آبیه یا مشکی .این همه بحث های تخصصی میشه در فروم میاد از من رنگ کنترل می پرسه :18: :13: ظاهرا از مهدی هم بالای 500 سوال پرسیده :31:
باور کن برای خرید انقدر وسواس لازم نیست بدتر دل چرکین میشی .
داداش عزیزم من نگفتم 100درصد در بانه هست .با توجه به تجربه شخصیم و سفرم به بانه و مشاهده تلویزیون هایی که هنوز نمایندگی رسمی نیاورده بودن و در اونجا موجود بود,عرض کردم این تلویزیون در بانه هم هست به احتمال زیاد . اصولا کلیه مدل های پلاسما خریداران خیلی کمتری نسبت به lcd led داره و در بانه هم سخت پیدا میشه .باید اونجا خوب بگردین مغازه هارو .
تو کل بانه 2 3 تا مغازه بودن پلاسما می فروختن
امیر جان سلام ممنونم ازتون ولی دوست من شما استادید وهرکسی در یک چیزی ودوست من شما باید خیلی صبور باشید وبه سوالات همه هر چقدر هم ابتدایی باشد جواب بدهید من اولا رنگ کنترل رانپرسیدم واینکه شما همش گیر دادید به اینکه من باتری رو پرسیدم که قلمی درشته به خاطر اینکه من دستگاه دیگه که خریدم این باتری ها سنگینه در کنترل وصدای طلق طلق میدهد امیدوارم متوجه شده باشید دوست گرامی ومن همیشه از تو ودوستان دیگه که اطلاعات میدهید ممنونم ولی خودت ببین نتونستی به من واضح بگی که ایا میگویند 100 هرتز معنیش چیه وموضوع رو پیچیده کردی ونتونستی جواب دقیق بدهی ومنو از گنگی در بیاری ومنو ارجاع دادی به تاپیکهای گذشته که من 1000 بار اونها رو خوندم ودر ضمن اینکه میگی من یک سوال صد جا پرسیدم دوستان دیگر سوالات ابتدایی مثل همین بانه وحمل افقی یا عمودی رو 1000 بار پرسیدند اینک منتظر جواب شما هستیم در قبل اگر جسارتی کردم طلب پوزش دارم خلاصه ما پیرمردیم دیگه