-
ارور های رم
سلام
من دوتا رم 1 گیگ (دوال) دارم از برند OCZ اینا یکیشون مشکل پیدا کرده بود وقتی memtest ازشون تست گرفتم بعدش داشتم تکی استفاده میکردم تا وقت کنم برم گارانتی تقریباً 3 هفتس حالا واسه اون یکی هم مشکل پیش اومده دیگه کلاً بالا نمیاره سیستم رو ... و با memtest کلی ارور میگیره و از اونی که اول خراب شده بود خیلی بیشتره.. راهی هست نرم افزاری بشه ارورهاشو فیکس کرد؟؟
با تشکر....
-
یک بار تنظیمات Bios رو شما Clear کنید.
احتمالان تنظیمات بهم خورده.
-
تنظیمات رو هم ریست کردم از طریق جامپر روی مادربرد و هم از توی ستاپ!!!! فرقی نکرد...
-
شما تنظیمات روی رم رو بخونید Cas Latancy و Voltage و این رو به صورت دستی داخل بایوس عملی کنید.امتحان کنید.
مادربرد شما چی هست؟!
-
tp43d2 biostar
روش اینا رو داره ....5-5-5@1.8v ومدلش .....
-
رفتم توی تنظیمات مادربورد ولتاژ رم 1.872 بود اون یکی رو هم پیدا نکردم... اوضاع خیلی خراب شد بعضی موقع ها دیگه بالا نمیاد خواهشاً سریع کمک کنید....
-
خوب شا برید داخل تنظیمات همین Timing 5-5-5-12 + 1.8V رو قرار بدین بیاد بالا دوباره تست بگیریند.
-
تنظیمات بایوس رو پیشفرض کنید!
بایوس رو بروز کنید کمی ولتاژ بدید
-
یعنی با این کارها امکان داره ارورهایی که memtest میگیره درست بشه؟؟؟؟ اینم بگم که memtest توی خود مادربورد هستش که اگه enable بشه مستقیم میره برای تست و وقتی disable بشه سیستم میاد بالا جدیداً بعد از یبار ریست شدن سیستم میاد بالا یعنی توی بالا اومدن سیستم قبل از لوگوی ویندوز 7 ریست میشه بعدش دوباره میاد بالا... راستی بلد نیستم مادربورد رو آپدیت کنم....
-
من نتونستم پیدا کنم از کجا میشه ولتاژ رو زیاد کرد دوستان راهنمایی کنن....