-
شکارچی انسان
سلام به همه.
بعد از مدتها اومدم شروع به ساخت یه کاراکتر کنم، گفتم مراحل کار رو اینجا هم بذارم تا دوستان عزیز در ساخت هرچه بهترش کمک کنن و مشکلات کار رو هم بگن.
این کاراکتر که اسمش رو شکارچی انسان گذاشتم پایین تنش دایناسور و بالاتنه هم انسانه. که البته سر و صورتش به این شکل نمیمونه و به صورت یه موجود خونخوار و وحشتناک تغییرش میدم!
منتظر نظرات، پیشنهادات، انتقادات و ... شما هستم. اگه هر گونه ایده، تصویر، یا نمیدونم یه شکلی که به این کار و موضوع میخوره سراغ دارید ممنون میشم همینجا واسم بذارید.
اینم بگم که این طرح رو از رو هیچ چیز خاصی نمیزنم و کاملا ذهنیه!!
نرم افزار مورد استفاده در این کار: تری دی مکس 2009.
-
چه باحال شده
فقط من یه حس کمر درد بدی بهم دست میده اینو مبینم
انگاری بیش از حد کمرشو تا کرده
صورتش جالب شده
-
بابا Tag! بابا دایی ناصر! بابا زبل خان! :46:
فکر می کنم اگر راستای کمرش با راستای پاهاش یک بشه بهتر شه..
و فاصله ی پاهاش هم کمتر بشه تا اون دم و شکم و دمبه و بند و بساط اون جور آویزون دیده نشن...
صورتش ولی خیلی خوب شده..
این چند تا آدم بخوره آدم میشه؟؟
:11:
-
به به به داداش شهاب خیلی لطف کردی تشریف آوردی و نظر دادی...
آره، در مورد کمرش باهات موافقم، آخه بالا تنه و پایین تنه رو جدا ساختم و بعدش به هم وصل کردم. الان اونجاشو بهتر کردم به اضافه ی شکمش و بین پاهاش.
مرسی از نظرت. بازم بیای ها.
-
اِ محسن جان شما هم اومدی. آره همونجور که تو پست بالا گفتم اون قسمتها رو دارم بهتر میکنم.
وقتی داشتم میساختمش زیادی وول میخورد منم کمرشو اونجور کردم که دیگه تکون نخوره فعلا.
راستی تا من اومدم اون پست بالایی رو زدم تو هم پستتو سریع زدی و من ندیدم.
ممنونم که نظر دادی.
-
سلام همایون جان.
خیلی عالی شده.
فقط همونطور که دوستان فرمودند برای کمرش و اینکه یه کمی این عضلات گردن می تونه بهتر باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظر ادامشم.
-
بَه، کوروش عزیز...
آره کمرشو درست میکنم. اون گردنش رو هم همینطور. شکل کلی طرح رو دارم میسازم.
واسه عکسی که گذاشتی هم ممنون، خیلی به کارم میاد.
مرسی.
-
آفرین پسر
خیلی خوب شده
فقط یکمی توپول به نظر میاد
اما اگه توی زیبراش هم روش کار کنی بعدا عالی میشه
ادامه بده
-
ایییییییییییییییییییییییی ول، بالاخره هادی جان تو هم اومدی...
اون تپلیشو الان حل کردم، حتما یه عکس ازش میذارم.
والله زیبراش هم واسه ما تازه کارا خیلیه، ولی اگه نیاز شد تو زیبراش هم یه دستی بهش میکشیم.
درباره ی نوع شخصیتش چی؟ همون خونخوار و وحشتناک خوبه یا مهربونو دوست داشتنی باشه؟ میتونه نیرومند و با اراده هم باشه.
راستشو بخوای اول خواستم شخصیت قدرتمند و مردم دوستی باشه، که به همون خاطر شکل پایین تنشو اونجوری زدم، آخه یه نوع دایناسور علفخوار هست که اونجوریه و تقریبا آرومه. ولی بعد گفتم حالا که یه دایناسور دوپاست و همه این نوع رو، گوشتخوار و درنده میدوننن، منم ترسناک بسازمش و یه تغییراتی بهش بدم. الانم شکل کلیشو دارم تموم میکنم که بعد بفرستمش باشگاه پرورش اندام یه خورده عضله بگیره. اما زیاد هم ماهیچه هاشو خطی نمیکنم.
..
خب یه بار دیگه تشکر میکنم که اومدی و نظر دادی بازم به ما سر بزن خوشحالمون میکنی.
مرسی.
-
خواهش میکنم عزیزم
اما فکر میکنم خونخواری جالب تر باشه
یه غول خوب ؟
شاید بخاطره خشونت منه : دی