سلام به همه ی اساتید.
من می خوام با یکی از همسایه هامون یه شبکه ایجاد کنم.فاصله ی خونمون حدود 70 متر هست و بدبختی بعدی اینه که اونا اونور کوچه هستن.رد کردن سیم تو کوچه هم غیرقانونیه و WLAN هم که گرونه ایجادش.
راه حلی وجود داره؟
Printable View
سلام به همه ی اساتید.
من می خوام با یکی از همسایه هامون یه شبکه ایجاد کنم.فاصله ی خونمون حدود 70 متر هست و بدبختی بعدی اینه که اونا اونور کوچه هستن.رد کردن سیم تو کوچه هم غیرقانونیه و WLAN هم که گرونه ایجادش.
راه حلی وجود داره؟
شما هم عجب ماجراجو هستین.
اگه عملی بشه عین فیلما میشه...:31::21:
از روی تیر چراغ برق که نمیشه برد چون نباید کابل شبکه نزدیک کابل برق باشه.
باید دو تا کامیپوتر رو به وسیله خط تلفن به هم وصل کنید . این هم نحوه آموزش:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=169650&highlight=%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86
بسیار ممنون از جوابتون...نقل قول:
باید دو تا کامیپوتر رو به وسیله خط تلفن به هم وصل کنید .
اگه بشه که میمیرم از خوشحالی...
توقعم یکم رفت بالاتر!!!!!!!
بهترین راه برا اتصال چندتا سیستم چیه؟
اين به گمونم باعث اشغال شدن تلفن و ... ميشه!!نقل قول:
باید دو تا کامیپوتر رو به وسیله خط تلفن به هم وصل کنید . این هم نحوه آموزش:
هرکی خربزه میخوره پای لرزش هم میشینه
خط اشغال میشه ولی فقط و فقط پول تلفن براتون حساب میشه انگار زنگ زدی خونه رفیقت داری باهاش صحبت میکنی
اگه هر از 70-80 متری یه رپیتر بزاری با همین کابل های شبکه هم میتونی شبکه کنی.سرعتش هم قابل مقایسه با تلفن نیست.
مخصوصا اگه برای بازی می خواهی با تلفن کارت نمیشه!
70 متر ؟؟؟ از توي فاضلاب رد كن !!! يا اين كه جداكونه بازي كنين ! فكر كنين دارين با هم بازي مي كنين !!! بلاخره دل به دل راه داره ديكه !!! فاضلاب هم به فاضلاب !!!
البته تهروني ها فكر نكنم فاضلاب داشته باشن !!!
تنها را عقلایی فکر میکنم وایرلس باشه
چون مسافت خیلی کمه اگر نیازی به رمزنگاری ارتباط نداری و از الکترونیک سررشته داری با یه خورده کنجکاوی میتونی خودت هم بسازی.
راه دیگه بلوتوث! اگه 70 متره و یه خورده بیشتر جواب میده. میتونی سیم پورت یو اس بی رو بزرگ کنی اگه لازم بود هاب بزنی و بلوتوث رو تا دم دیوار جای درب منزل ببری واسه خونه همسایه هم همینطور اینجوری حداقل سرعت کانکشنت خیلی بهتر از ارتباط تلفنی از طریق مودم هست.
فقط یادت باشه کابل USB رو تا یه حدی میتونی بلند کنی (مثلا 5 متر، استاندارد دقیقش روی نت هست) اگر بیشتر شد مسافتت در مسیر باید هاب بزنی