بیاید تو , بعد از 8 سال میخوام کیس جدید ببندم کمک کنید
سلام خدمت همه دوست و عزیزان
بعد از حدودا 8 سال میخوام یه کیس جدید ببندم , اگه بدنید تو این مدت چی کشیدم از دست این سیستم دیزلی , حتی ویستا زوری روش نصب میشه و نعره میکشه تا اجراش کنه :31:
بگذریم خلاصه میخوام یه کیس جدید ببندم ( فقط و فقط کیس آخه ماینتور و اسپیکر به روز شده :46: )
خب یه توضیح اجمالی هم بدم , به هیچ وجه من الوجوه اهل بازی نیستم اینو واسه این گفتم که بیخودی روی کارت گرافیک هزینه نکنم , یه کارت گرافیک متوسط تقریبا رو به بالا برام کفایت میکنه :20:
بیشتر قدرت خود سیستم برام مهمه و اینکه قدرت اورکلاکش بالا باشه , سی پی یو و مادربورد و رم قطعاتی هستن که بیشترین حساسیت رو روشون دارم و همچنین سیستم خنک کنندگی هم برام مهمه , هم کیس به گونه ای باشه که قابلیت خنک کنندگیش خوب باشه و هم فن سی پی یو :46:
سی پی یو رو Intel Core i7 920 انتخاب کردم , حالا شما مادربوردی که ( ترجیحا گیگا ) با این سی پی یو خوب مچ بشه و همچنین رمهایی که بتونه با اون مادربورد و سی پی یو به خوبی مچ بشه و مجموعا با هم بازدهی خوبی رو داشته باشن رو پیشنهاد کنید و همچنین سایر قطعات مورد نیاز مانند پاور و گرافیک و کیس و ... رو با توجه به توضیحات بالا پیشنهاد بدین
خواهشا مواردی رو هم که ذکر میکنید به همراه قیمت باشه و کیس هم ترجیحا به همراه عکس ( لازم به ذکره که قیافه کیس هم برام مهمه و همچنین رنگش هم مشکی باشه :20: )
تا یادم نرفته بودجه ام هم حدودا 1 تا1.4 هستش , سیستمی که پیشنهاد میدین از 1.4 بیشتر نشه :20:
نمیدونم با این بودجه میشه رمهای ddr3 استفاده کرد یا نه ؟ در این مورد هم توضح بدین بد نیست :46:
تو رو خدا ببخشید خیلی خیلی حرف زدم سرتون رو درد آوردم , شرمنده تمام حرفهای 7-8 سال رو تو این پست خلاصه کردم :31:
ممنون از همگی