سلام
من در نظر دارم واسه سیستم های گیم نت یه چند تا کارت گرافیک بخرم.به نظر شما بهترین کارت تو رنج قیمت 100 هزار تومن چه کارتیه.نظر خودم Albatron 9500 GT 1Gig هست به قیمت 75 تومن هستش.نظر اساتید چیه؟
مشخصات سیستم ها :
Cpu : AMD 4200
Ram : 1 Gig
Printable View
سلام
من در نظر دارم واسه سیستم های گیم نت یه چند تا کارت گرافیک بخرم.به نظر شما بهترین کارت تو رنج قیمت 100 هزار تومن چه کارتیه.نظر خودم Albatron 9500 GT 1Gig هست به قیمت 75 تومن هستش.نظر اساتید چیه؟
مشخصات سیستم ها :
Cpu : AMD 4200
Ram : 1 Gig
من 4670 رو پیشنهاد می کنم.که قیمتش بین 95 تا 115 (شاید بالاتر) هست. که این اختلاف قیمت به خاطر برند هاست.
موفق باشی
biostar hd 4670 512mb gddr3
90 تومن
100% تائید میشه ! :46:نقل قول:
برو بخر شک نکن.
سلام
این کارت خروجی DVI هم داره؟
اره
بعضی از مدل ها 2 تا Dvi داره بعضی ها 1 دونه Dvi داره و 1 دونه از اون آبی ها (نمی دونم اسمش چیه ! )
در کل کارت خوبیه .
من club 4670 رو پيشنهاد ميكنم 90 تومنه
کلاب دوتا مدل 512 داره که یکیش فرکانسش 2000 هست و دیگری 17xx .
حالا چطوری باید تشخیص داد ؟
روش مینویسه اکثرا اما اگه ننوشته بود باید نصبش کنی و با gpu-zیا نرم افزارای دیگه پیدا کنی...نقل قول:
ضمنا برا سوال دوستمون هم 4670 کلاب 512
سلام
من یه کارت گرافیک آن برد داردم با حافظه ی 128 که 128 تا هم با رم شیر میکنه
جدیدا یه مانیتور بزرگ گرفتم که رزولوشنش بالاست و تصویر تو اون میلرزه که فکر کنم مشکل ضعف کارت گرافیکم باشه
حالا میخوام یه کارت گرافیک جدید بخرم که خیلی گرون نباشه و در ضمن بعد از یه سال دوباره به مشکل نخورم
اهل بازی کردن نیستم و فقط برام داشتن خروجی دیجیتال مهمه(DVI) در ضمن دوست دارم محیط سیستم عاملم هم قشنگ باشه مثلا بتونم کامپیز رو تو لینوکس بالا بیارم
یه مورد خوب به من معرفی کنید
ممنونم