من یه mp3 یا mp4 یا کلا اینجور دستگاه ها واسه پخش موزیک (و ترجیحا تماشای ویدئو) میخواستم ، چی پیشنهاد میکنین؟!!!
Printable View
من یه mp3 یا mp4 یا کلا اینجور دستگاه ها واسه پخش موزیک (و ترجیحا تماشای ویدئو) میخواستم ، چی پیشنهاد میکنین؟!!!
creative zen ... از نظر کیفیت صدا و تصویر کیفیت بسیار خوبی داره و ضمنا قیمت مناسبی داره که با بودجه شما میشه حافظه مناسبش رو هم تهیه کرد ...نقل قول:
آیا اشتباه نیست پول به خاطر چنین چیزی بدهید؟ به نظر من گوشیتون رو آپگرید کنید یا اگه خوره چنین چیزایی هستید بودجه رو زیاد کنید یه چیزی مثل ps2 بخر
ps2 چه ربــــطی داشت دوست من!؟ رو کدوم گوشی با حولوحوش این قیمت میشه ویدیو راضی کننده دید؟ اصلا می خوای کلا کمپانیای این چیزای پرتابل کاسه کوزرو ببندن جمع کنن برن؟
چرا میزنی ؟!:دینقل قول:
گفتم گوشیتو آپدیت کن نگفتم بخر که !
خوب ps2 همه ی این کارا رو میکنه دیگه عزیزم !شاید اسمشو اشتباه گفتم ... منظورم play station 2 نیستا !!!!! منظورم این دستی هاست
منظورم این بود :دی
اسمش چیه؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فهمیدم
psp
این هم توضیحات !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://pspcenter.ir/help-psp-slim/
تقصیر خودته دیگه! :biggrin:
خوب این که creative zen مدلای مختلف نداره؟!!!! میشه بیشتر در موردش توضیح بدین؟ با عکس ، ممنوننقل قول:
چیز خوبیه
Creative Zen-V-Pluse-4gb 95000 t
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم منظور سیمور این مدل بود